- 65,964
- 38,409
- 113
Altan bizden bahtsiz olan tek adam olabilir savasim zor ama bakalim belki yapariz biseyler puhahabAltancım kazansın suvatım
Altan bizden bahtsiz olan tek adam olabilir savasim zor ama bakalim belki yapariz biseyler puhahabAltancım kazansın suvatım
En iyisi yavSorma uğraşmıyorum bile
Bol şanslar dost kazanda rol için sponsor arıyorum 🤣🤣 seni alayım
Kanka hiç unutmuyorum bu basketi sen alıştırdın ve sassari maçı vardi hayvan bunlar deli gibi atiyor demiştin o günden sonra belki 10 kez daha denk geldim oynadim bir kere bile yaniltimadilar ak😅😅En iyisi yav
Takim cok degisti altanim çok takintili olmamak gerek ama basket iyidir yav gol olmayinca eziyet bunda bari arada sayi atiyorlarKanka hiç unutmuyorum bu basketi sen alıştırdın ve sassari maçı vardi hayvan bunlar deli gibi atiyor demiştin o günden sonra belki 10 kez daha denk geldim oynadim bir kere bile yaniltimadilar ak😅😅
Hiç iyi yapmamış 🤣Kanka hiç unutmuyorum bu basketi sen alıştırdın ve sassari maçı vardi hayvan bunlar deli gibi atiyor demiştin o günden sonra belki 10 kez daha denk geldim oynadim bir kere bile yaniltimadilar ak😅😅
gene kitabın son cümlesini yazmışsın dostTakim cok degisti altanim çok takintili olmamak gerek ama basket iyidir yav gol olmayinca eziyet bunda bari arada sayi atiyorlar
Eskiden kimse basket oynamazdi herkes oynamaya baslayinca şike baskette daha cok donmeye basladi dost altan kardesimizde o şike donemine denk geliyor isteHiç iyi yapmamış 🤣
Tmm altanim 1 adim dahayi tekrar düşün ama oraya kadar gitmisken zirvede birakalimDostlar benim ufak bir işim var kupon gelirse bir adım daha yapar parayı çekeriz maç sizde
İsde yanlış zamanda yanlış yerde 🤣Eskiden kimse basket oynamazdi herkes oynamaya baslayinca şike baskette daha cok donmeye basladi dost altan kardesimizde o şike donemine denk geliyor iste