imitasyon olmasın reis yaDeğil dost ne yazık ki simülasyon bu ,para etmeyen gerçeğe yakın ama değil bende de var aynısından 😃
imitasyon olmasın reis yaDeğil dost ne yazık ki simülasyon bu ,para etmeyen gerçeğe yakın ama değil bende de var aynısından 😃
Her bıyıklıyı deden sanma yeğenim.
Açılma yerinde sayı yaziyormu yaziyrsa ve altinsa 50k dan aşağı değil vurdumu sana şimdi jackpot
Yanlış yazmışım dost imitasyon😃😃imitasyon olmasın reis ya
altın ne zamandan beri fotoğrafla bakmayla anlaşılmaya başlamışyok knk tskilarda numara olmuormus zaten gercek mis bilen kisiye sordum yarin satamda blackjacka basam 5 6bin tlsi varmis
En az 50k eğer altinsabu şimdi altınsa gider kumar parası için 5000 tl ye satacağı şeyi 500 tl ye satar ee kumar bole bişey
Mıknatıs altını cekmez denegercek olup olmadigini nasil anlariz ne test yapmamiz gerek
Eğer altınsa değil ederi 15 k araştırıldı 😃En az 50k eğer altinsa
Ağırlığı göründüğü gibiyse altın bu ara çok para ediyor 50k vardirEğer altınsa değil ederi 15 k araştırıldı 😃
Beklenen cevap dostum 😃😃😃Zabıtaya götür ver belediye den anons etsinler sahibi çıkar belki daha çok para verir sana iyilik akımı🤣
knk 3.5 4 gram civari takiEn az 50k eğer altinsa
Geçen hafta 2 tane buldum bundan aynısı değeri 15 k ,hadi arttı diyelim 20 k falandır dost ama imitasyon bu kesinAğırlığı göründüğü gibiyse altın bu ara çok para ediyor 50k vardir
knk cizik var 1 kac tane uzerinde sari sariAğırlığı göründüğü gibiyse altın bu ara çok para ediyor 50k vardir
yarin kuyumcuya sorar ogrrniriz knkGeçen hafta 2 tane buldum bundan aynısı değeri 15 k ,hadi arttı diyelim 20 k falandır dost ama imitasyon bu kesin
Aynen kanka ama buldum deme sakın yeni yasaya göre kuyumcular almıyor artık her önüne geleni kız arkadaşımın de ne bileyim at bir şeyleryarin kuyumcuya sorar ogrrniriz knk
Ayarı varsa altındır numara yazıyormu