- 1,651
- 690
- 113
29 yıldır canlı ikizler ile görmemiş ben 🥲Kızları çoğu kötü yolda zaten kral sana da gerek yok altına üstü açık bmw çek çık sahile her gece bir kızı atarsın arabaya. Veren verene dışarıda
29 yıldır canlı ikizler ile görmemiş ben 🥲Kızları çoğu kötü yolda zaten kral sana da gerek yok altına üstü açık bmw çek çık sahile her gece bir kızı atarsın arabaya. Veren verene dışarıda
Orası madde bağımlıları için dostum.Sen kumar diyorsan her büyük hastanelerin psiyatri servisleri vardır orada rahatlatıcı ilaçlar ile denenir bu ilaçların adlarını dahi biliyorum kisi kendi isteği olunca ayakta tedavi dahi uygulanır.Arkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Onla bu aynı olay mi bilader siz hiçbir şey okumadınız mı cidden bu yorumları yazarken nasıl yazıyorsunuzo zaman kanser.siroz,alzheimer,parkinson,tansiyon,şeker hastalarrında söyle kafada bitir diye hemen bu hastalıkları bıraksın onlarda
Kim ne zaman dicek diye bekliyorum kimsenin umrunda değilOrası madde bağımlıları için dostum.Sen kumar diyorsan her büyük hastanelerin psiyatri servisleri vardır orada rahatlatıcı ilaçlar ile denenir bu ilaçların adlarını dahi biliyorum kisi kendi isteği olunca ayakta tedavi dahi uygulanır.
O zaman kendini gaza getirmekten baska care yok surekli kendine ben bukadar aciz birimiyim diye tekrarla surekli beynine girene kadar..İşe giriş çıkışlar Qr kod ile oluyor o yüzden akıllı telefon kullanmam şart
Eyvlh...bu konuda kitap yazarım ama.....Güzel bilgiler @asiruh06 amatem arkadaşım bnm
Bunu denedik ya hatta yevmiyeleri pesin alip yedikDost dalga geçmek için yazmıyorum bizim köye gidelim senle 2 3 gün saman&ot balyası atalım yorgunluktan kumar aklına bile gelmez .
Kazanç paylaşımı olmasa bile bi promo falan görüp suraya atayim parayi diyor insanAynen oyle. Slotlar ödemiyor. Ama burda bir max win gorunce aa oduyormus diyoruz. Adamin hayati kaymis slotdan hala maxwin reklami yapip milletin de hayatini kaydiracak 😀 Gecen bu konu sahibi de paylasmisti birseyler.
Bilmiyorum benim de en buyuk hayalim bi max win paylasip iyi seyirler arkadaslar yazmak.Kazanç paylaşımı olmasa bile bi promo falan görüp suraya atayim parayi diyor insan
Bunun destekleyici de olmalı yani kumar yerine onun yerine geçebilecek " ikâme " hobiler ile uğraşmak psikatri doktoru dedi bana..Hastaneye yatiralim dedi bu konuda araştırmaları da var olan doktordu 3 tane ilaç verdi evde o gece uyanınca uyku şaşkınım yaptı çay içerken bile sigara külünü çaya atarsın yada çaya şeker koyayip diye kültüre atar kulluğu karıştırırsan durum böyle olunca yanımdaki eşim braktirdi saçmalıyorsun bu ilaçlar ile diye ama maalesef böyle tedavi yan etkileri tuhaf davranış yaptırıyor da çok rahatlatıyor....sonuç ilaçlar olsun psikotetapiller olsun ne tür tedavi okursa olsun dünyada yapılan istatistikler ancak %46 etkili olabiliyor .Fakat %46 lik bu sayıdaki bağımlıları da zaman içinde bir başka uğraşı edinmedikleri sürece tekrar başlamaktadır.. Aynı sigara misali örnek de böyledir.Kisi bunu beyninde bitirmeli tedaviler boş senin anlayacağın sadece ilk zamanlar rahatlatır anskiyeye den kurtarır yardımcı olur da gerisi tamamen size baglidir..Orası madde bağımlıları için dostum.Sen kumar diyorsan her büyük hastanelerin psiyatri servisleri vardır orada rahatlatıcı ilaçlar ile denenir bu ilaçların adlarını dahi biliyorum kisi kendi isteği olunca ayakta tedavi dahi uygulanır.
Kimse brakmayi düşünmediğini, yani seviyor kumarı bu onun yaşam enerjisi veriyor hayata onla bağlı..Kim ne zaman dicek diye bekliyorum kimsenin umrunda değil
Balya tedavisi kulağa hoş geliyorDost dalga geçmek için yazmıyorum bizim köye gidelim senle 2 3 gün saman&ot balyası atalım yorgunluktan kumar aklına bile gelmez .
Gel dost beklerim çok eğlenceli. 200 küsür yükledik bugün müthiş bir etkinlik kapımız açık 😅😁Balya tedavisi kulağa hoş geliyor
hocam ben tecrübe ettim .Erenköy ruh sinirde kaldım 21 gün . Güzel ilgileniyorlar hemşireler falan var ama odalarda kalıyorsun ve odadaki hasta çok iyi olmayabiliyor. psikolojik anlamda. Demir parmaklıklı yerde kalıyorsun 7 24 güvenlik var .Sadece tv var başka hiçbir aktivite yok . Her gün veya 2 günde 1 psikiyatrist ve psikolog ile görüşüyorsun arada bir grup seansları oluyor . İlaçta tedavi de gördüm aynı zamanda . Gelelim fasulyenin faydalarına .Çok mantıklı bir yorum. Teşekkürler
Ben yattım biliyorum . Arkadaşın dediği gibi bir yer üstteki yorumlara ek olarak . Mesela eroin bağımlısı olan adam vardı adama eroin bulunan haplar veriyorlardı . Çünkü krize giriyordu . Sorduğumda dozlarını azalta azalta veriyoruz diyorlardı bildiğimiz reçeteli hap çok garibime gitmişti . Orada çalışanlar içinde gerçekten çok zorsen güven bana,,bazı şeyleri buraya yazmak olmuyor...illede mecbur kalırsan sadece ayaktan tedaviye git ve asla orada beklerken kimseyle sohbet etme...ömrümde hiç bir yerde görmediğim kadarıyla ışık hızında kanka olunan tek yer amatemdir
Hocam artık kumarı da bu tedavilerin içine aldılar doktor yatırmak isterse yatıyorsunOrası madde bağımlıları için dostum.Sen kumar diyorsan her büyük hastanelerin psiyatri servisleri vardır orada rahatlatıcı ilaçlar ile denenir bu ilaçların adlarını dahi biliyorum kisi kendi isteği olunca ayakta tedavi dahi uygulanır.
Bizzat ben yedama gittim 1 ayArkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
tedavisi yokmuş aslında ama belki doktorun etkili olabilir bi arkadaşım gitmişti tedaviye etkili olduArkadaşlar belki burası yeri değil ama öğrenmek istiyorum çevresinde veya kendisi amatemde tedavi görüp de kumardan tamamen kurtulan oldu mu ? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim