Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu AnadoluSlot 500 TL Deneme Bonusu

lokman9222

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
500₺ DENEME BONUSU

Kayıt olurken promosyon kodu kısmında anadolu500 yazmanız yeterlidir. Yazmayan üyelerimiz bonustan daha sonrasında faydalanamaz. Canlı destek üzerinden bonus eklemesi yapılamaz.

Herhangi bir çevrim kuralı bulunmamaktadır ve sadece SLOT alanında geçerlidir.

Bakiyenizi minimum 5000₺ yapıp , minimum. ve maksimum 500₺ çekim işlemi yapabilirsiniz. Bu miktar üzeri kalan bakiyeniz silinecektir.

Bu bonustan faydalanabilmek için ortak IP'nizin bulunmaması gerekmektedir.

Bu bonustan faydalanabilmek için VPN kullanmamanız gerekmektedir. Herhangi bir VPN tespitinde bakiyeniz tamamen sıfırlanır.

Bu bonustan faydalanabilmek için kişisel bilgilerinizi tamamen doğru girmeniz gerekmektedir.

Bu bonus ile oluşacak kazançları sadece havale yöntemi ile çekebilirsiniz.

Bu bonus ile haksız kazanç tespitinde risk birimi kararı ile tüm bakiye sıfırlanır.

Ekli dosyalar

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
512
115
43
Eklenmiyor canlı destek de hakkınız varsa otomatik ekleniyor diyo kodu girdim üye olurken ama yok hepsi yalan dolan

mikail92srr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
19
8
Yalan sakın üye olmayın 2 hesap açtım ikisindede kodu aldım vermedi bonusu

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
168
43
Eklenmior canli ip yalani atior konuyu kitleyin

teoman8785

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
578
143
43
KESINLIKLE DOLANDIRICILAR.BANA IP DIYORLAR EKLENMEDI.KODU YAZDIM UYE OLURKEN

bilge34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
5
8
500₺ DENEME BONUSU

Kayıt olurken promosyon kodu kısmında anadolu500 yazmanız yeterlidir. Yazmayan üyelerimiz bonustan daha sonrasında faydalanamaz. Canlı destek üzerinden bonus eklemesi yapılamaz.

Herhangi bir çevrim kuralı bulunmamaktadır ve sadece SLOT alanında geçerlidir.

Bakiyenizi minimum 5000₺ yapıp , minimum. ve maksimum 500₺ çekim işlemi yapabilirsiniz. Bu miktar üzeri kalan bakiyeniz silinecektir.

Bu bonustan faydalanabilmek için ortak IP'nizin bulunmaması gerekmektedir.

Bu bonustan faydalanabilmek için VPN kullanmamanız gerekmektedir. Herhangi bir VPN tespitinde bakiyeniz tamamen sıfırlanır.

Bu bonustan faydalanabilmek için kişisel bilgilerinizi tamamen doğru girmeniz gerekmektedir.

Bu bonus ile oluşacak kazançları sadece havale yöntemi ile çekebilirsiniz.

Bu bonus ile haksız kazanç tespitinde risk birimi kararı ile tüm bakiye sıfırlanır.

Teşekkürler 500 çekim verildi