- 3,048
- 1,855
- 113
Android telefonlarda mesajlar nasıl toplu olarak silinebiliyor. Seçeneklerde topluca silme diye birşey göremiyorum. Spamda da aynı şekilde. Hele spam mesajlarım 100'lerce birikti
verileri sil yapınca mesajlar silinmiyoki benim bildiğimKanka ayarlarına gir verilerini sıfırla kendine gelmesi biraz vakit alıyor ama silinmiş oluyor önemli mesajın varsa onu biyere al
Siliniyor benim ki öyle muhtemelen senin de öyledirverileri sil yapınca mesajlar silinmiyoki benim bildiğim
ben denedim bi kere ya ama baya önce silinmemişti belki şimdi siliniyordur malum güncelleme geliyor 2-3haftada birSiliniyor benim ki öyle muhtemelen senin de öyledir
Sayfa sağ üstte 3 nokta tikla>>sonra üstte " sil" seçenegi>>sol üst minik daire toplu..Android telefonlarda mesajlar nasıl toplu olarak silinebiliyor. Seçeneklerde topluca silme diye birşey göremiyorum. Spamda da aynı şekilde. Hele spam mesajlarım 100'lerce birikti
Yalnız modele göre farklı olurmu bilmem.androidSayfa sağ üstte 3 nokta tikla>>sonra üstte " sil" seçenegi>>sol üst minik daire toplu..
SMS yine gelir tümüne çözüm play storede den yükle ücretsiz var bendeki kaldırmıştimSmslerde Tek tek spam yapacaksın aynı sekilde aramalarda da spam yapacaksın sonrasında SMS ve arama gelsede duymayacaksin