- 42,796
- 46,473
- 113
Bu adamı tam 4 kere uyardin Reis ve birkere seni takipta TC onayı yapmadı ve sen genede bu adama esniyorsun bu adam TC onayı neden yapmıyor ve neden kurallara uymuyor
Bu adamı tam 4 kere uyardin Reis ve birkere seni takipta TC onayı yapmadı ve sen genede bu adama esniyorsun bu adam TC onayı neden yapmıyor ve neden kurallara uymuyor
Bu laleye prim vermeyinBayiliyorsin ortamı germeye adminler uyarmiyorda seni
Dün de demiştin dost adminler görmemiş demekkiBu adamı tam 4 kere uyardin Reis ve birkere seni takipta TC onayı yapmadı ve sen genede bu adama esniyorsun bu adam TC onayı neden yapmıyor ve neden kurallara uymuyor
Bu velet elimde kalacak benimde az kaldı reisBu adamı tam 4 kere uyardin Reis ve birkere seni takipta TC onayı yapmadı ve sen genede bu adama esniyorsun bu adam TC onayı neden yapmıyor ve neden kurallara uymuyor
Daimon Reis biraz merhametli bu konularda lakin yöneticiyi ve kuralları takmiyorsa bu kim olursa olsun BanlanmaliDün de demiştin dost adminler görmemiş demekki
Haklısın dostDaimon Reis biraz merhametli bu konularda lakin yöneticiyi ve kuralları takmiyorsa bu kim olursa olsun Banlanmali
Katılıyorum tc konusunda o kadar uyarı yapıldı forumdaki siyaset ve din tartışmalarının da başında bu kişi geliyor ama sadece uyarı var bu şekilde oluyorsa bizde kafamıza göre takılalımBu adamı tam 4 kere uyardin Reis ve birkere seni takipta TC onayı yapmadı ve sen genede bu adama esniyorsun bu adam TC onayı neden yapmıyor ve neden kurallara uymuyor
kardeş mertens kac yasindabeşiktaş icin demiyorumda şu 36 37 lık topcu ıslerını bırakıp biraz genc yeteneklere yonelse artık takımlar daha iyi olucak
22 buçukkardeş mertens kac yasinda
bu lige 36 37 yasında kactane mertens gibi oyuncu geldi bro?kardeş mertens kac yasinda
2 3 tane iyi oyuncu cıkıyo 5 10 tane parasını alıp tatılını yapan oyuncu cıkıyo hangisi daha fazla sencebu lige 36 37 yasında kactane mertens gibi oyuncu geldi bro?
😀😀kardeş mertens kac yasinda
Bn zaten takim belirtledim bro hepsi yapiyor bu isi.nadiren genc isimler gercek yildizlar geliyor anelka ortega ribery baska aklima gelmedi suanBütün takımlar için geçerli dostum
Q 7 var dost bizim için kralBn zaten takim belirtledim bro hepsi yapiyor bu isi.nadiren genc isimler gercek yildizlar geliyor anelka ortega ribery baska aklima gelmedi suan
Aynen oda varQ 7 var dost bizim için kral
Aynen ipimizle kuşşşağımız devamını merak ediyosan gel bi tadına baktıralımGecen sene 20 milyon kar etti gs sampiyknlar ligi geliri haric
Gecen sene 25 zarar eti bjk geliri de yok
Biz topcu satacaz da oyuncu alacaz
Bjk ipiyle kusagim diyor
Helal olsun takim dedigin boyle olur
kardes sen bu haberi nerden cikardin36 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu besiktaş ile anlaştı
Yakın zamanda duyurulacak.
Besiktaş bey ne yapıyorsunuz?