- 1,420
- 430
- 83
aga sen ne guzel kupon yapıyon zekatını versen 100 binlik olduydum allah bozmasın bol şanslar :=)
Eyvallah dostumaga sen ne guzel kupon yapıyon zekatını versen 100 binlik olduydum allah bozmasın bol şanslar :=)
Kanka sao 3-0 alır dert etme çay iç yaslan arkana kahve yap sao bizdeSouthampton bu maçı kazanamazsan aile değerlerini hiçe sayarımEkli dosyayı görüntüle 449371
Bak kırmızı kart yiyecek ev ve 2 3 0 bitecek maç az önceki tahminim gibi bu da gelirse o kuzu buraya gelecekSouthampton bu maçı kazanamazsan aile değerlerini hiçe sayarımEkli dosyayı görüntüle 449371
Düşük oranlar geriyor beni bak bunlar çerez gibi geldi bu maç götümüzden ter akıtacakKanka sao 3-0 alır dert etme çay iç yaslan arkana kahve yap sao bizde
Sao ezer içerde gibi bu kuponBak kırmızı kart yiyecek ev ve 2 3 0 bitecek maç az önceki tahminim gibi bu da gelirse o kuzu buraya gelecek
En mantıklısı bu reis gelirse en azından dişe değer bişey olur yatarsa üzülmezsinEn zorları gelmiş tebrikler, ben de böyle oynucam freebetleri bundan sonra 1.6 1.7 orandan yatmaktansa
Yok be dost stres yapma geçen zor kazandı aynı hatayı tekrarlamazDüşük oranlar geriyor beni bak bunlar çerez gibi geldi bu maç götümüzden ter akıtacak
Umutla bekliyorumYok be dost stres yapma geçen zor kazandı aynı hatayı tekrarlamaz
Umut olmalı olmadığı yerde yaşam kendini yitirirUmutla bekliyorum
La skor verdim aşağısı olur ama sao gene yanıltmazUmutla bekliyorum