- 2,051
- 1,634
- 113
En son başarılı olursa görürüm dedi hocam zaten
En son başarılı olursa görürüm dedi hocam zaten
Öder bu site ama çekimleri hızlımı bilmiyorum bu arada vbetin çekim hızının üstüne tanımam lavuklar çekimi yapa basmadan hesaba düşürüyorlarİlk olarak şu siteden çektim miktarı inşallah sıkıntısız gelir
Sana bonus veren İnternetin ttelekomun awLan bu bankobet piçi anapara bonusun 7 katını çekebilirsin diyor yani 2550 TL
Bankobet kadar gahpe bir site daha yok bu piyasada.Lan bu bankobet piçi anapara bonusun 7 katını çekebilirsin diyor yani 2550 TL
Kanka sen bonus aldın diyelim baştan max ne çekeceksin bilip ona göre oynamazmısın bunun herhangi bir siteyle alakası yok adam 2500 çekecek gitmiş bütün parayı tek maça gömmüş üstelik bakiye neredeyse 2500 ken yapmış bunu.Bankobet kadar gahpe bir site daha yok bu piyasada.
Dinini sikim siteler kahpe ben ne yapim zorlarına gidiyor 4380 ödemek Allahsızların 7 katı kuralı koyuyorlar birde slottan da anında engellediler spin satın almayayım diyeBir gün de sorunsuz para cek bee
Yav ne bilim valla gına geldiDinini sikim siteler kahpe ben ne yapim zorlarına gidiyor 4380 ödemek Allahsızların 7 katı kuralı koyuyorlar birde slottan da anında engellediler spin satın almayayım diye
Töbestafurullah gitti nereye attı parayıArkadaşlar şimdilik kusura bakmayın yarın açacam dağıtım konusunu bankobet 2550 ödedi onu da artemisbete attım orda da canlı destek aktif değil kullanırsam bakiyeyi %100 bonus'u vermezler herşeyde bir hayır var yarın açacam konuyu