Beter olsun kanka hahahah 😂😂😂Beyler tmm salin adami pususlasi sasmis zaten bu kdr ustune gitmeyin yeter bosverin bundan sonra muhattap olmazsiniz olur biter.beter olsun falan hos olmuyor.hayat ona adaleti gostermis zaten.simdi biriniz bi kufur eder ortalik karismaya baslar.para onun istedigini yapsin.
sonra kaybeder ödül diyen takipçilere nauu nauu der..Bu adamın amacı derdi nedir cozemedım 30k der bulur durmaz mılletı takıp ettırır sabaha kadar bı pay vermez hep oyalar duracam der durmaz
Iyi geceler demiş en azından 😄Ben kuponum kaybedince konuyu takip eden adamlara para atamadım diye üzülüyorum.Bu adam dün 30-40k çekip millete 1 TL bile atmadan iyi geceler diyip gitti.Bugün de çektiğini geri kaybetti
Ha bak onu dedi hakkını yemeyelimIyi geceler demiş en azından 😄
daha ne yapsın demi discount niyetine 😂Iyi geceler demiş en azından 😄
Böyle kişilere üzülme dost hersey den öte insan olucaksin ben takip edenlere üzüldüm inanÜzüldüm Be Gecmis Olsun
Büyük para kaybetmiş zaten birde böyle herkes üzerine gitmiş adam dahada kötü hissedecekBöyle kişilere üzülme dost hersey den öte insan olucaksin ben takip edenlere üzüldüm inan
ya şimdi bu arabayı süren entep
Tek yiyen tek ölür dost üzülme kimseyeBüyük para kaybetmiş zaten birde böyle herkes üzerine gitmiş adam dahada kötü hissedecek
İyi Güldük Gece Gece 🤣