Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Antep7575 / Kasa: 4K Hedef : 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,904
51,032
113
Beyler tmm salin adami pususlasi sasmis zaten bu kdr ustune gitmeyin yeter bosverin bundan sonra muhattap olmazsiniz olur biter.beter olsun falan hos olmuyor.hayat ona adaleti gostermis zaten.simdi biriniz bi kufur eder ortalik karismaya baslar.para onun istedigini yapsin.

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Beyler tmm salin adami pususlasi sasmis zaten bu kdr ustune gitmeyin yeter bosverin bundan sonra muhattap olmazsiniz olur biter.beter olsun falan hos olmuyor.hayat ona adaleti gostermis zaten.simdi biriniz bi kufur eder ortalik karismaya baslar.para onun istedigini yapsin.
Beter olsun kanka hahahah 😂😂😂

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,839
5,143
113
Kardeşim bizde oynuyoruz senin gibisini görmedik pess yanlış anlama çok güzel kazandın Burda insanlar seni takip ediyor verdiğin maçları hem o insanlara takip edenlere sans parası versen ve. Parani alıp cekilsen çok şey kazanirdin insanlık namına kusura bakma senin durumun iyi degil

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,860
1,531
113
Bu adamın amacı derdi nedir cozemedım 30k der bulur durmaz mılletı takıp ettırır sabaha kadar bı pay vermez hep oyalar duracam der durmaz

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,023
11,491
113
Benim gibi yapın takip bile etmeyin konuyu sorunda kalmaz 😐

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Bu adamın amacı derdi nedir cozemedım 30k der bulur durmaz mılletı takıp ettırır sabaha kadar bı pay vermez hep oyalar duracam der durmaz
sonra kaybeder ödül diyen takipçilere nauu nauu der..
daha sonra taklit edilemez tek şey CESARETTİR felan der alıştık brom ya 😂 🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...