Morelim bozuldu o nedenle yazamadım Anka 2170 TL yi yediBana da aynısını yaptı model cevap vermedi sana katiliyom
Morelim bozuldu o nedenle yazamadım Anka 2170 TL yi yediBana da aynısını yaptı model cevap vermedi sana katiliyom
Para yüklendikten sonra 3 maçlı biri NBA olacak kupon gelecekYeni maçlar ne zaman usta
Tammadir ustaPara yüklendikten sonra 3 maçlı biri NBA olacak kupon gelecek
Bende demi morelin bozuktu paranı çekene kadar yanında olduk elimizden geleni yaptık söz kardeşim yardımcı olcam forum sayfasın da gezdin dolaştın görmezden geldinMorelim bozuldu o nedenle yazamadım Anka 2170 TL yi yedi
Bilader o zmaan cevap yaz biz senin Parana mı kaldık param kaldı sitede yaz geç boğazına mı sarilcaz ver parayı diyeMorelim bozuldu o nedenle yazamadım Anka 2170 TL yi yedi
Hepsinin acısını çıkar dost bugünTammadir usta
Yok be dost ne destek olması işim olmazDoğrusu bu reis buna destek olmayın
Ben boş biri değilim her anda bakamıyorum çalışan biriyimBilader o zmaan cevap yaz biz senin Parana mı kaldık param kaldı sitede yaz geç boğazına mı sarilcaz ver parayı diye
Nereye Ankaya mıdedik sana yatırma oraya diye kaşındın kaşıdılar illa kaptırana kadar uğraştın
evet paran mı kaldı kalmadıysada kalcak bı gunNereye Ankaya mı
Dost neyse adamın canını sıktı siteler olur böyle şeylerBilader o zmaan cevap yaz biz senin Parana mı kaldık param kaldı sitede yaz geç boğazına mı sarilcaz ver parayı diye
Uyarma dost bırak kaptirsindedik sana yatırma oraya diye kaşındın kaşıdılar illa kaptırana kadar uğraştın
Dost düşman gibisin sankiUyarma dost bırak kaptirsin
Aynen öyle bu arkadaş konu etkinlik dahi açmasın insanları salak yerine koyuyor bugun bize yapılan yarın size de yapılır 👍Uyarma dost bırak kaptirsin