- 7,650
- 7,213
- 113
Estağfurullah ne haddimize
Estağfurullah ne haddimize
Başkan emin ol ben 55 bin TL 'yi bir gecede bitirmiş biriyim yani hiç korkmam benim de mantık şudur mesela örnek veriyorum elime borç 20 bin geçti onu 1 maça direk basıp karını alabilecek cesaret var kasada para oldukça bende büyük oynarımEstağfurullah ne haddimize
Anladım kardesım su Bı gercek sen mantıklı dusunduğun zaman paran olmaz paran oldugu zamanda maç olmazBaşkan emin ol ben 55 bin TL 'yi bir gecede bitirmiş biriyim yani hiç korkmam benim de mantık şudur mesela örnek veriyorum elime borç 20 bin geçti onu 1 maça direk basıp karını alabilecek cesaret var kasada para oldukça bende büyük oynarım
Bizim kasa Max bir k sigara parasını ayırıp diğerini atıyoruz kumaraBaşkan emin ol ben 55 bin TL 'yi bir gecede bitirmiş biriyim yani hiç korkmam benim de mantık şudur mesela örnek veriyorum elime borç 20 bin geçti onu 1 maça direk basıp karını alabilecek cesaret var kasada para oldukça bende büyük oynarım
Bu kupon gelir bor bolsansNBA'de geldi etti 2 de 2
Başarılar dostumBaşkan emin ol ben 55 bin TL 'yi bir gecede bitirmiş biriyim yani hiç korkmam benim de mantık şudur mesela örnek veriyorum elime borç 20 bin geçti onu 1 maça direk basıp karını alabilecek cesaret var kasada para oldukça bende büyük oynarım
Boz ozaman kar kardır ama bu kupon gelirBozum 7.400 oldu en korktuğum Portekiz ligi onlarda genelde gol olmuyor o nedenle
Bol şans dostBu hafta 3650 TL'lik kupon ile giriş yapalım dedim.
Umarım patlamaz sizce gelme olasılığı nedir
İlk yarı da atmasaydı işi zora sokmuştu valla birde Portekiz de 2 gol oldu ya ilk yarı ikinci yarı zora girdi bozum 7047 olduAltın ordu atdi güzel oldu