Povetkin Parker gibi kapanır mı dostum sence.Yoksa dener mi birşeyler?Son maçında çok agresifti mesela.Joshua parker maçındaki gibi sıkıcı bir oyunla puanla rahat alir
Agresif olsa kirismalara fazla girse erken ko olur jasuaya sökmez agresifligi kontrollü olsa yine joshua boy reach ve yaşının verdiği avantajla puanla rahat alirPovetkin Parker gibi kapanır mı dostum sence.Yoksa dener mi birşeyler?Son maçında çok agresifti mesela.
"Maç İngiltere'de puana kalırsa zaten kaybederim" kafasıyla şansını dener mi,denemez mi çok aradayım.Ko olur bahsi almayı düşünüyorum oranı çok güzel ama güvenemiyorum işte..Agresif olsa kirismalara fazla girse erken ko olur jasuaya sökmez agresifligi kontrollü olsa yine joshua boy reach ve yaşının verdiği avantajla puanla rahat alir
Price maçında nakdavn olmuştu povetkin kondisyonu iyi değil joshua supriz yumruk yeme ihtimaline karşı temkinli olmazsa biraz risk alıp atak dovusurse maçın ortalarına doğru rahat nakavtda edebilir"Maç İngiltere'de puana kalırsa zaten kaybederim" kafasıyla şansını dener mi,denemez mi çok aradayım.Ko olur bahsi almayı düşünüyorum oranı çok güzel ama güvenemiyorum işte..
Zaten kazanacak tarafla alakalı değil ki bahsettiğim şey.Nakavt yapılma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum Joshua ya da Povetkin.Povetkin çok açık dövüşmüştü o maç.Risk almıştı.Price maçında nakdavn olmuştu povetkin kondisyonu iyi değil joshua supriz yumruk yeme ihtimaline karşı temkinli olmazsa biraz risk alıp atak dovusurse maçın ortalarına doğru rahat nakavtda edebilir
Joshua alır gibime geliyor sadece tek mağlubiyeti var
Çok zor , 4 raund tan sonra düşer. Joshua makine gibiPovetkin kazanır