- 3,676
- 1,248
- 113
canlı cevap bile yazmıyo konu açıyosun1000 tl yap 300 tl çek hemen yatırım şartsız hemde ekremabi vakasından sonra iyi bir bonus ben kaybettim size bol şans
Canlı destekten isteyin
canlı cevap bile yazmıyo konu açıyosun1000 tl yap 300 tl çek hemen yatırım şartsız hemde ekremabi vakasından sonra iyi bir bonus ben kaybettim size bol şans
Canlı destekten isteyin
ÇekkkkkkBeyler bir şey soracaktum galabet 25 spin eklemis 3200 yaptım cekiliyormu bu
LinkBeyler bir şey soracaktum galabet 25 spin eklemis 3200 yaptım cekiliyormu bu
😂😂😂sahtekar dolanırcı bunlar canlıyı kapattı zaten konuyu açanda meymenet yok
Senin yaş kaçYarım saati geçti 80 kişi bekledim. Sözde canlı destek yazdı anlık cevap verdim ortalıktan kayboldu saygısız seviyesiz garip bir site arkadslar değmez Saygısızlar mesjları görüyor cevap vermiyorlar madwm vermek istemiyorsunuz insanları ağaç etmeyin hıyar ayağaları
bonus kovaliyorsun utanmadan bide laf ediyorsun işine gelmiyorsa alma bilader yorumları oku yetişen alıp çekimini bile yaptı alamayan köşesine çekildi senin gibi kimse çamur atmıyorsahtekar dolanırcı bunlar canlıyı kapattı zaten konuyu açanda meymenet yok