- 18,744
- 12,770
- 113
afiyet olsun abi yakın zamanda birliktede içeriz elbet abibi kadeh içiyorum senin için.
afiyet olsun abi yakın zamanda birliktede içeriz elbet abibi kadeh içiyorum senin için.
İnşallah kardeşim. az daha şu kim bu kim diye sorsak uzaktan akraba çıkacaz zatenafiyet olsun abi yakın zamanda birliktede içeriz elbet abi
doğru abi sorun yok valla forum sagolsun bu saatten sonra abi kardeşiz zatenİnşallah kardeşim. az daha şu kim bu kim diye sorsak uzaktan akraba çıkacaz zaten
ne güzel işte dost@Shellac cidden oyle ama ya. emre'nin oturdugu yerde sevdigim bi akrabam var benım herkezde tanır onu orada sordum tanıyormus emre'de
Barca nın Bosluğu na gelmedi. Thy barca ile sponsorluk yaptı. Reklam için Arda Turan ın parasını da Thy ödedi yani beleşe gitti.BUNLARIN TEMEL NEDENİ ZİRVEDEN DÜŞÜNCE KALDIRAMADI VE HATALAR ARKA ARKAYA GELDİ . ARDAYI SEWMEM ÇOK ZATEN ... BARCANIN BOŞLUĞUNA GELDİDE ALDI BENCE
bunu duydum fakat barca sponsorluk alyında futbolcu almaz bence .bu türklerin yarattığı bir algı bence ...Barca nın Bosluğu na gelmedi. Thy barca ile sponsorluk yaptı. Reklam için Arda Turan ın parasını da Thy ödedi yani beleşe gitti.
Kanki ben 8 sene aktif voleybol oynadım şans senin kapını çalmaz sen şansını kovalamadıkçaYemin ederim yıllarca düşündüğüm aradığım hayatımın özeti dediğim sözü dedin reis
Kardesim kahkaha attim ya k.bakmadadost Galatasaray da oynarken efendi biriydi sonra Madrid gitti yine iyiydi sonra Barcaya gitti kendini birşey sandı yerinde saymaya başladı kavga etti mahkemeye düştü, açıkçası kendini bozdu, benim gözümde en önemli şey Karakterdir. benim görüşüm bu yönde kim nasıl bakar olaya karışmam birşey de diyemem saygı duyarım
Kanki ben 8 sene aktif voleybol oynadım şans senin kapını çalmaz sen şansını kovalamadıkça
valla tanıdıgın olacak yoksa cok buyuk yetenegın olacak. hiç biri yoksa şans olacak Sabri'de şans vardı yürüdü gitti. Yıldıztabya'dan cıkma sabri.Yemin ederim yıllarca düşündüğüm aradığım hayatımın özeti dediğim sözü dedin reis
Algı değil hocam. Gerçeği bu.bunu duydum fakat barca sponsorluk alyında futbolcu almaz bence .bu türklerin yarattığı bir algı bence ...