Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Aresbet 500 FreesSpin Deneme Bonusu

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
!

Sartları yazıyor sizi bonusa bogucam bu gece 😆😆 arkadaslar site işinize gelmiyorsa aglama duvarına cevirmeyin postumu 😉

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
497
360
63
!

Sartları yazıyor sizi bonusa bogucam bu gece 😆😆 arkadaslar site işinize gelmiyorsa aglama duvarına cevirmeyin postumu 😉
Kanka kendin alsan bizi bu kadar düşünmesen hepimiz için iyi olacak gibime geliyor

denizzeynel

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
10
8

Altay1159

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
86
47
18

Beratjre88

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
32
18
!

profil fotografindakine saygim var sevgim var sonsuza dek yoksa burda ters konusurdum sana 0.25krs luk deneme bonusumu olur

Afatsum34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
129
43
profil fotografindakine saygim var sevgim var sonsuza dek yoksa burda ters konusurdum sana 0.25krs luk deneme bonusumu olur
Kardesjm bıktım senın gibi adamlardan yaa ben senın keyfine göre paylaşım yapmıyorum anladın işine gelmiyorsa almasaydın alla alla gece gece siparıs mısınız

Altay1159

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
86
47
18
Kardesjm bıktım senın gibi adamlardan yaa ben senın keyfine göre paylaşım yapmıyorum anladın işine gelmiyorsa almasaydın alla alla gece gece siparıs mısınız
paylasma kardesim 25 kurusluk siteleri hayrıca eski 11 yıllık bi site ben kayıt olmadım diyen yalan söylüyordur sen gelmişsin burda paylaşıyorsun

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
1,329
113
Ne garip insanlarsiniz ya adam bonus paylaşmış 0.25 kuruş ya da 25 lira ne farkeder bu forumu akşama kadar bonus çıkar mı diye kovalayanlar adama laf ediyor artık maydonoz olmaktan vazgeçin beyler İSTEMİYORSAN ALMA KARDEŞİM SENİ ZORLAYAN YOK adminler artık bu duruma bir çare bulun lütfen adam iyi niyetli olarak paylaşmış demedigi kalmamış milletin bu şekilde tepki gösterenlerin bence bir süre uzaklasmasi gerek forumdan eskiden böyle degildi burası lütfen yani

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
50
28
bu siteyi asla önermem. 2 sene önce 900 lirayı bile yalvar yakar ödemişlerdi. 50 lira yatırımla 900 lira yaptığım için en fazla 500 lira ödeyebiliriz gibi şeyler söylemişlerdi.