- 318
- 179
- 43
Hayir aramadilarAradılar mı sizi çekim işleminden sonra
Hayir aramadilarAradılar mı sizi çekim işleminden sonra
Nasıl cezagönderdikleri paradan dolayı ceza yedim
sakın üye olmayın
hesapları patlak hepsinin
Jack potu nsl.alsin dostum. Bende 250 çekim yaptım 400 felan bakiye kaldı içerdeJackpotuda aldik eyvallah dost sayende 760tl toplamda cektik
Dostum 2 kardeşime ve bana toplam 3 hesap açtım 2sinden çekim yaptım😊 aslan gibiler valla 5 dakikada ödüyorlar.❤Jackpot falan yok grafiği tahmin etmen lazım coin gibi ben 3800 liralık tahmin yaptım ama sıfırlandım mumkün değil kazanamazsınız
Cıkan mesaj nedir ki nasıl Bi mesaj ☺aresbete girip sitede cikan mesaji ss alin, canli destek nerden gordugunuzu soruyor aresbette takilirken gordum diyip ssi atin ekliyorlar. 5 kat cevrimi var, almamis olanlar alsin da su jackpotlar hareketlensin😀
aresopsiyon1.com
Çıkan msj neyaresbete girip sitede cikan mesaji ss alin, canli destek nerden gordugunuzu soruyor aresbette takilirken gordum diyip ssi atin ekliyorlar. 5 kat cevrimi var, almamis olanlar alsin da su jackpotlar hareketlensin😀
aresopsiyon1.com
yatirimi olana veriyoraresbete girip sitede cikan mesaji ss alin, canli destek nerden gordugunuzu soruyor aresbette takilirken gordum diyip ssi atin ekliyorlar. 5 kat cevrimi var, almamis olanlar alsin da su jackpotlar hareketlensin😀
aresopsiyon1.com