- 123
- 81
- 28
Azonce kanal d tv sındecıktı fragman da, haftakı bolumde engım komser vefat edıor goren varmı.bencok kotu oldum fılimde olsa 500bolum dür adami. Aynı fılımde goruyok haftaya olcek engın komsem@admınler konuyu,bulamadımsız duzeltsenıze
Kral herhalde evde kırk ayak felan besliyorsun, onada mesaj yazacaginda ekranin ustune felan saliyorsun herhalde, hayvancagiz random bir sekilde basiyor bunun baska bir aciklamasi yok reyiz. Kurban olam sen bunca zaman nerdeydin. İlkel kabilelerin duvarlara gosterdigi nezaketi sen telefona gostermiyorsunAzonce kanal d tv sındecıktı fragman da, haftakı bolumde engım komser vefat edıor goren varmı.bencok kotu oldum fılimde olsa 500bolum dür adami. Aynı fılımde goruyok haftaya olcek engın komsem@admınler konuyu,bulamadımsız duzeltsenıze
Engin konserim .... Sana bişey olmasınAzonce kanal d tv sındecıktı fragman da, haftakı bolumde engım komser vefat edıor goren varmı.bencok kotu oldum fılimde olsa 500bolum dür adami. Aynı fılımde goruyok haftaya olcek engın komsem@admınler konuyu,bulamadımsız duzeltsenıze