- 5,367
- 6,014
- 113
Ayip etmisler kardesimSınir ettı
Ayip etmisler kardesimSınir ettı
Tamamdir oda bana hakaret etmesin kusura bakmayın bir daha olmaz@mahoaga Dostum kelimelerine seçerek yazarsan sevinirim.
Allah aılenesabir,versın dıyeılk kufru senbaslatmadımnı dost nıye bole yapıyun ben.naptın sanaTamamdir oda bana hakaret etmesin kusura bakmayın bir daha olmaz
Onu diyen maho degildi reyiz. Yanlis kisiye sey ettin😃 yav bide allah ailene sabir versin demek kufur degil kral. O kadar mesajin icinde ona takilman ayri bi olay🤣🤣🤣🤣Allah aılenesabir,versın dıyeılk kufru senbaslatmadımnı dost nıye bole yapıyun ben.naptın sana
Daha önce ölmuştu saten nezaman dirildi engin komserimAzonce kanal d tv sındecıktı fragman da, haftakı bolumde engım komser vefat edıor goren varmı.bencok kotu oldum fılimde olsa 500bolum dür adami. Aynı fılımde goruyok haftaya olcek engın komsem@admınler konuyu,bulamadımsız duzeltsenıze
Odostgordum bırıncı.ekrandakontrol etOnu diyen maho degildi reyiz. Yanlis kisiye sey ettin😃 yav bide allah ailene sabir versin demek kifur degil kral. O kadar mesajin icinde ona takilman ayri bi olay🤣🤣🤣🤣
Pardon dost. Evet maho agaymis onu diyen 🤣Odostgordum bırıncı.ekrandakontrol et
Kurbansindost.saqolPardon dost. Evet maho agaymis onu diyen 🤣
Senin cümlelerin bi garip yazış şekli falan bizi mi trollluyon anlamadim dostKurbansindost.saqol
tmm post sorry düdük çohh kızdırdı ammaaa 🤗Kurbansindost.saqol
Konu actımdost fılmıngebersin birader manyakmısın sen bunun için niye konu acıyosun