Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Düşüncelerinizi Ve Tavsiyelerinizi İstiyorum

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Arkadaşlar son ıkı aydır ciddi anlamda kayıplarım var sitelerde şimdi tek bir sağlayıcı üzerinden gitmeyeceğim betco everymatrix sağlayıcılarında oynuyorum ve yatırdığım tutarlar slot alanında yatırdığım tutarların üstüne dahi çıkmadan genelde kaybediyorum bu sürekli böyle lensin yükseltip hırs yapıp kaybetsem eyvallah ama bu sorun sadece bendemi sizlerdede böyle durum okuyorum artık piskolojim bozuldu önceden bir kazansak 3 kaybederdik 5 kaybetsek bir sağlam kazanırdık yani şimdi hiç yok yatırdım para direk çöpe gitmiş gibi anında bitiyor

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,476
7,561
113
Arkadaşlar son ıkı aydır ciddi anlamda kayıplarım var sitelerde şimdi tek bir sağlayıcı üzerinden gitmeyeceğim betco everymatrix sağlayıcılarında oynuyorum ve yatırdığım tutarlar slot alanında yatırdığım tutarların üstüne dahi çıkmadan genelde kaybediyorum bu sürekli böyle lensin yükseltip hırs yapıp kaybetsem eyvallah ama bu sorun sadece bendemi sizlerdede böyle durum okuyorum artık piskolojim bozuldu önceden bir kazansak 3 kaybederdik 5 kaybetsek bir sağlam kazanırdık yani şimdi hiç yok yatırdım para direk çöpe gitmiş gibi anında bitiyor
Slot oyunlarında ciddi anlamda bir dengesizlik var bu illete ilk düştüğüm zamanlar böyle bonus buy tipi oyunlar yoktu 1-2 liradan spin çevirirdik keyfine bonusa girerdik kârımızı alıp çıkardık ne zaman ki bu bonus buy muhabbeti çıktı kasa dediğin gibi 1 kuruş yukarısını görmeden sıfırlanır oldu hırs yaptırıyor oyunlar çünkü. Bu ay içerisinde slottan çok fazla kar elde ettim bazı dönemler gerçekten absürt şekilde ödemeler yapıyor fakat genel anlamda oynanılabilir durumda degil slotlar

IKPEAZU

Think Different.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
573
93
Satın alma yapma pragmatiğin popülerlerini oynama o zaman kazanırsın.

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Slot oyunlarında ciddi anlamda bir dengesizlik var bu illete ilk düştüğüm zamanlar böyle bonus buy tipi oyunlar yoktu 1-2 liradan spin çevirirdik keyfine bonusa girerdik kârımızı alıp çıkardık ne zaman ki bu bonus buy muhabbeti çıktı kasa dediğin gibi 1 kuruş yukarısını görmeden sıfırlanır oldu hırs yaptırıyor oyunlar çünkü. Bu ay içerisinde slottan çok fazla kar elde ettim bazı dönemler gerçekten absürt şekilde ödemeler yapıyor fakat genel anlamda oynanılabilir durumda degil slotlar
Maalesef öyle kardeşim çok kötü yanı şu an slot oynamak akıl karı değil

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Satın alma yapma pragmatiğin popülerlerini oynama o zaman kazanırsın.
Pragmatik zaten uzun zamandır çok oynamamaya çalışıyorum ama Egt sağlayıcısı resmen çöp hiç vermiyor böyle birşey yok eskiden böylemiydi çok komik betlere ne ekranlar geliyordu şimdi az bir beti yükselt bir bakmışsın kasa 0

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,966
2,046
113
Microgaming,boongo ( 3 oaks ),blueprint,relax gaming,nolimitcity bu sağlayıcılarda da dene şansını,ben 8 aydır pragmatic oynamıyorum kâra geçtim,sanada bol şans

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Microgaming,boongo ( 3 oaks ),blueprint,relax gaming,nolimitcity bu sağlayıcılarda da dene şansını,ben 8 aydır pragmatic oynamıyorum kâra geçtim,sanada bol şans
Çok teşekkür ederim kardeşim deneyeceğim senin adınada sevindim kazancın daim olsun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,632
776
113
slotta değil sadece , basketbol maçları aşırı dengesiz tüm dünyada 4 çeyrek alacak adam 2 çeyrek alıyor 2çeyrek veriyor blacjkacte 20 21 bj 20 21 21 gördüm kendi gözlerim ile her oyunda bir şeyler var ama bu kadar gözgöre göre olmaz diyorum

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
slotta değil sadece , basketbol maçları aşırı dengesiz tüm dünyada 4 çeyrek alacak adam 2 çeyrek alıyor 2çeyrek veriyor blacjkacte 20 21 bj 20 21 21 gördüm kendi gözlerim ile her oyunda bir şeyler var ama bu kadar gözgöre göre olmaz diyorum
Aynen öyle kardeşim acayip şeyler oluyor be sadece bizler sürekli kaybediyoruz birileride sürekli kazanıyor tezgah güzel kurulmuş adamlar tıkır tıkır işletiyor bu düzen böyle devam etmez kimse aptal değil biyerden sonra gitmiyor bu düEn tamamen kopmak lazım bu işten

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Valla gö göre göre arsızca hatta insanların gözüne soka şoka çırpıyorlar milleti bizde suç bunlardan bir müddet herkes elini eteğini çekse bak neler değişiyor

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Everymetrixte oynamada naparsan yap
Kardeşim ordada saçma sapan kayıplar yaşadım ama inan betco kadar değil yine verdiği zaman veriyor vermedim iş hiç vermiyor everymatrix sen ne tavsiye esiyorsun peki nerden oy uyorsun

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Pronet biraz daha iyi bunlardan
Kardeşim haklısın pronet daha insaflı oyunlar konusunda ödeme yapıyor oyunlar ama ne hikmetse çekim yönlerinden korkuyorum o sitelerdende tavsiye edeceğin sorun yaşamadığın varmı biryer