Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Düşüncelerinizi Ve Tavsiyelerinizi İstiyorum

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Peki kardeşim salladım gitti en iyisini sen bilirsin
Estagfurllah kardeşim ya biz derdimizi anlatıyoruz fikir alışverişi için bu başlığı attık adam gelmiş saçma sapan konuşuyor yok sıraylamı getirdiler sizi yok ağlayacaksanız oynamayın daha konu yolmamış siteler belliki rahat konuşuyor aynı duruma düşsün o zaman asıl kim ağlıyor gelir oda bir başlık açar buralarda

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Anlaşılan seni siteler tam öpmemiş kardeşim senide bizim yaşadığımız duruma soksunlar o zaman birdaha gel konuş burda bugün kazanıyor olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda eminim senin başınada aynı şeyler gelecek insanları neden kırıyorsunkş ağlayacaksam oynama falan ya gece gece işşne bak sen sana göre değil adam gibi muhabbet etmek git başkasına sar Allah rızası için senle hiç uğraşamam burda
1 milyon borç kapattım slottan aldığım paralarla senin gibi 1 milyonu 2 milyon yapmak gibi bi niyetim yoktu ben yeterince tatmin oldum kaybettiğim zamandada gelip burda ağlamadım senin gibi bide beddua ediyorsun katarakter Dicem sende yoktur o
Umarım benden kötüsünü yaşarsında ozaman aklın başına gelir.. gelir dicemde neyse ..

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
964
257
63
Kral geçen bi konu açtım millet ileri geri konuştu üstüne konu silindi bende aynı durumdayım bak abartısız söylüyorum tam 2 yıldır doğru düzgün çekim yok ayda yılda bi çekim yapıyorum oda attığım paraların yanında toz tanesi kadar anca kalır ne kadar alt yapı varsa tüm sitelere üyeyim en dandik en boktan merdiven altı sahte sitelerden globallere kadar hiç bi yerden ödeme alamıyorum en son telefon değiştirdiğimde güzel kazandım o günden beri yine kesildi halâ aynı devam ediyor. Sana verebileceğim tek öneri cihazını değiştir ip olayının doğru olduğuna inanıyorum
Aynen kardeşim ip olayina ben de geçen gün arkadaşımın evinde onun wifi ile bağlandığında oyun 10 dk içinde 4 kree free spine girdi ve iyi verdi

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
58
28
Estagfurllah kardeşim ya biz derdimizi anlatıyoruz fikir alışverişi için bu başlığı attık adam gelmiş saçma sapan konuşuyor yok sıraylamı getirdiler sizi yok ağlayacaksanız oynamayın daha konu yolmamış siteler belliki rahat konuşuyor aynı duruma düşsün o zaman asıl kim ağlıyor gelir oda bir başlık açar buralarda
Aynen öyle geçen benzer bi konu bende açtım zaten ayarım kaçıktı bin pişman oldum ulan sanki bile isteye kaybediyoruz zevk alıyoruz kaybetmekten

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
58
28
Aynen kardeşim ip olayina ben de geçen gün arkadaşımın evinde onun wifi ile bağlandığında oyun 10 dk içinde 4 kree free spine girdi ve iyi verdi
Valla benimde çevremde ip, cihaz değişikliği yapıp kazananlar var bende en son telefonu değiştirince bi kere güzel para almak nasip oldu o zaman anladım doğruymuş demek ki

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Aynen öyle geçen benzer bi konu bende açtım zaten ayarım kaçıktı bin pişman oldum ulan sanki bile isteye kaybediyoruz zevk alıyoruz kaybetmekten
Malesef kardeşim insanlar bir acayıp olmuş ip muhabbetinin bahsettiğin gıbı olduğuna bende sahıt oldum aynı durumu bırcok söyleyen arkadaşlarda sahıt oldum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
58
28
Malesef kardeşim insanlar bir acayıp olmuş ip muhabbetinin bahsettiğin gıbı olduğuna bende sahıt oldum aynı durumu bırcok söyleyen arkadaşlarda sahıt oldum
Durum müsaitse bi cihaz değişikliği yap kral yada evde eski kullanılmayan bi telefon bilgisayar bişey varsa dene bakalım inşallah şansın döner

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
112
43
Durum müsaitse bi cihaz değişikliği yap kral yada evde eski kullanılmayan bi telefon bilgisayar bişey varsa dene bakalım inşallah şansın döner
İnşallah kardeşim deneyeceğim ya varya şaka gibi inan Allah’a bak abartısız oku aydır örnek veriyorum 500 yatırdım 600 olmuyor direk hangi oyuna görersem gireyım sadece kasa bıtırıyor kaybetme durumu hep bu aekılde hanı yukseltıp çekmesem hırs yapsam düşürsem dıyecegım keneim kaşındım ama yok öyle bir durumda değil en kötü ihtimal bu illeti bırakamıyoruz spora dönecegım