shellac a yakalndın dost buraya bakyoArkadaşlar sigara param yok da 20 lira yardımcı olabilecek var mı tütün alayım kendime
shellac a yakalndın dost buraya bakyoArkadaşlar sigara param yok da 20 lira yardımcı olabilecek var mı tütün alayım kendime
Forumda para alışverişi yasaktır dostumArkadaşlar sigara param yok da 20 lira yardımcı olabilecek var mı tütün alayım kendime
1 milyon hedefe giden sıradan bir günYokya rutin bir gün 😍
@seznaz01 in sıradanligi bizim adrenalimiz @erhanbey22 prencessten daha tehlikeli kalp ritmi var1 milyon hedefe giden sıradan bir gün
seznaz daha yolun basında dost 01 bak bız 22 sen 42 daha cok yolu var@seznaz01 in sıradanligi bizim adrenalimiz @erhanbey22 prencessten daha tehlikeli kalp ritmi var
Eğer 1 hafta içinde 50k yi 1m yapamiyrsam yazık bna1 milyon hedefe giden sıradan bir gün
22 k 42 k ama adam direk zirveye oynuyor 1 mseznaz daha yolun basında dost 01 bak bız 22 sen 42 daha cok yolu var
Umarım yaparsın dost al paramızı sitelerden kanını em bunlarınEğer 1 hafta içinde 50k yi 1m yapamiyrsam yazık bna
yollar zirveye oynayanların cesetlerıyle dolu dost haberı varmıs mı sordun mu sezer dostuna22 k 42 k ama adam direk zirveye oynuyor 1 m
6 patlar bakıyor letgo da uygunayollar zirveye oynayanların cesetlerıyle dolu dost haberı varmıs mı sordun mu sezer dostuna
Cesaret şudur 2 ay önce tüm borcumu bitirp eski borcu 2 ye katlayıp 150k borç yapıp.57k Sasa hissesi alıp 32₺ den dün 84₺ den satmaktır borçlar dururken 😍 1 haftada 1milyon denemektiryollar zirveye oynayanların cesetlerıyle dolu dost haberı varmıs mı sordun mu sezer dostuna
biz 35k borcu odeyemedık kac senedır her turlu rıskı aldık dost cesaret degıl o sans geldıgınde farkedıp uzadın uzadın yoksa olene kadar yaka paca hırpalarCesaret şudur 2 ay önce tüm borcumu bitirp eski borcu 2 ye katlayıp 150k borç yapıp.57k Sasa hissesi alıp 32₺ den dün 84₺ den satmaktır borçlar dururken 😍 1 haftada 1milyon denemektir
İşte şans varsa 1milyinu alıp kacacigom vurkac hesabı😉😁😍biz 35k borcu odeyemedık kac senedır her turlu rıskı aldık dost cesaret degıl o sans geldıgınde farkedıp uzadın uzadın yoksa olene kadar yaka paca hırpalar
Bunun şerefine bir rol gider işteCesaret şudur 2 ay önce tüm borcumu bitirp eski borcu 2 ye katlayıp 150k borç yapıp.57k Sasa hissesi alıp 32₺ den dün 84₺ den satmaktır borçlar dururken 😍 1 haftada 1milyon denemektir
Gideckte kasalar boş yarın gelck paraBunun şerefine bir rol gider işte
O yol burdan geciyor dost haberin olsanYarın @Sino16 ile ortak roll yapacağız hergun birini seçip sponsor olup roll yapacagz elbet birinde vuracağız 😁😍
rulette 5kyı 20dk da 500k yapıyorum dost youtube a rulet fatihi yazarsan ulasabılırsınYarın @Sino16 ile ortak roll yapacağız hergun birini seçip sponsor olup roll yapacagz elbet birinde vuracağız 😁😍
Benim katkım olmadan o bir milyon olmazO yol burdan geciyor dost haberin olsan
Geçen 200attim rulet rolü yaptydin 1k olamamıştın o başka birimiydi acaba 😁😁😁😁rulette 5kyı 20dk da 500k yapıyorum dost youtube a rulet fatihi yazarsan ulasabılırsın