Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık Kafayı Yicem

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
Modlardan rica ediyorum bu adamı banlayın lütfen. Aga evinin kirasını, çocuklarının rıskını kumara yatırıp sonra da burada sürekli ağlama başlıklarını açan adama saygı gösterilmez. Çünkü senin kendine saygın yok.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,772
46,446
113
Gitmeyin kardeşim adamın üstüne kimseden borç alıp da basmamis yaptığı doğru seymi değil ama adam içini dökmek istemiş geçmiş olsun demek bukadar zor olmamalı @Eschelon sen akıllı adamsın yakışmıyor sana böyle yorumlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,292
50,720
113
Gitmeyin kardeşim adamın üstüne kimseden borç alıp da basmamis yaptığı doğru seymi değil ama adam içini dökmek istemiş geçmiş olsun demek bukadar zor olmamalı @Eschelon sen akıllı adamsın yakışmıyor sana böyle yorumlar
Adam haklı ama kanka daha bikac gün önce yine 57 bin kaybettim diye konu açmıştı.hata yapılır tabiki hepimiz yapıyoruz ama zırt birt hata yapıp gelip burda sizlanmiyoruz.eschalon haklı adamın kendisine saygısı yok

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,804
5,119
113
kelimenin bittiği yerdeyiz mağlesef

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
Eyvallah hocam da burada şunu belirtmekte fayda var. Hepimiz bu kumar batağının içerisindeyiz ve hemen hemen hepimiz de düzenli olarak para kaybediyoruz sitelere. Anlık olarak çekimler yapsak da fazlasıyla geri veriyoruz. Ben de milyonlar kaybettim, inkar etmiyorum. Ama bu arkadaş 2 gün önce battım, bittim tarzında bir başlık açtı. Canı yanmış, üzülmüştür diye tahmin ettim ve üzüldüm arkadaşa. Başlığına da hiç yorum yazmadım. aradan 2 gün geçmeden aynı tarzda bir başlık açıp 100 TL yatırdım 14k yaptım ama çekmedim, şimdi de ekmeğe muhtacım derseniz kusura bakmayın da ilgi fukarasınızdır ya da kendinize saygınız yoktur.