- 150
- 54
- 28
Olacak iş değil üye oldum bonus hakkınız yok dediler
Bekle sayın çok bilmiş ss leri atıcam pcye geçiyorumKurallari cignersen sifirlarlar tabi uye numarani canliya verdim . Dedikleri su : kendisine attigimiz uyariyi ekran goruntusu olarak paylassin burda daha cok odeme yapmislar
@ckmadrid niye gereksiz bir çaba içine girdi anlamadım, canı sıkılıyor galibason olarak dikkat edersen 150 tl lik kuponda hediye paketi resmi yok çünkü çevrim bitmişti hadi size kolay gele
Hayır saklayacak birşeyim olsa üye numarasını keserdim birdaha bağlansın ettiğim küfürleri söylerler. O da sorulmadan söyleyim bakiyeyi sildiniz bari hesabı kapatın dedim 5 dk cevap vermedi delirttiler. Sonrası mağlum.@ckmadrid niye gereksiz bir çaba içine girdi anlamadım, canı sıkılıyor galiba
kardes bende betpasta tamamladım cevrımı ama 100 tl yatırıp 1.30 dan cevırmem lazım guvenıpte yatırmıyorumBeyler çevrim tamam. 50 yatırım yapsak öderler mi acaba ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Eywgeçmiş olsun ne diim adına üzüldüm işte böle hep bikaç kişiye yatır bikaç kişinin hesabını sıfırla hep aynı nakarat
Senin canin her zaman sıkkın Mavi bey@ckmadrid niye gereksiz bir çaba içine girdi anlamadım, canı sıkılıyor galiba
Evet gereksiz insanları görünce sıkılıyor geneldeSenin canin her zaman sıkkın Mavi bey
Tartismak cahil insanlarin isidir Blues beyEvet gereksiz insanları görünce sıkılıyor genelde
O zaman seni ilgilendirmeyen konulardan uzaklaş ki, Örn @ÇiçekAbbas ın olayı gibi, kimse seninle tartışmasın.Tartismak cahil insanlarin isidir Blues bey
Ben tartismadim ki adam kanitlariyla ispat etti . Ve takdir ettim . Lafi dolayip haksizsin da diyebilirdim . Ayrica gereksiz tartisma yaratan biri olmadigimi sen daha iyi biliyorsun abimiz @ÇiçekAbbasO zaman seni ilgilendirmeyen konulardan uzaklaş ki, Örn @ÇiçekAbbas ın olayı gibi, kimse seninle tartışmasın.
He bu arada Erdem bey . Bu ip ban olayini cozersen sevinirim . Hala giremiyorumO zaman seni ilgilendirmeyen konulardan uzaklaş ki, Örn @ÇiçekAbbas ın olayı gibi, kimse seninle tartışmasın.
nasıl yapıyon baskansiteye göre muamele o dostum. yapabiliyorsa yakalanmadan yapsın. ben 1940 doğumlu insan dahil olmak üzere açıp çekimini yapabiliyorum :!