- 95,680
- 51,475
- 113
Bilmece bildirmece dil ustunde kaydirmaca 😁😁Ne demiş abi büyük baca küçük bacaya
Bilmece bildirmece dil ustunde kaydirmaca 😁😁Ne demiş abi büyük baca küçük bacaya
Acıktırma insanı çeto 😂😂Acılı çek
Yapta gönder çabuk kardeş uyku bastırıyo 🤣🤣5 TL kayıp bonusum kaldı son kursunum 3 adımda 100 yapcam ins 😆😆
Hahahahha büyüklerinin yanında sigara içmeye utanmıyor musun demiiişş😂😂😂Bilmece bildirmece dil ustunde kaydirmaca 😁😁
5 TL kayıp bonusum kaldı son kursunum 3 adımda 100 yapcam ins 😆😆
Aferim lan nasil bildin.38 senedir bu bilmeceyi soruyordum kimse bilemediHahahahha büyüklerinin yanında sigara içmeye utanmıyor musun demiiişş😂😂😂
Abi ikisinden de duman çıkıyo ya büyük baca ondan öyle demiş oluyo😂😂Aferim lan nasil bildin.38 senedir bu bilmeceyi soruyordum kimse bilemedi
Aga 0.001 kuruş bile yok😂😂@Sino16 payfixleri şenlendir kimseden fayda yok 🤣🤣
Canın sağolsun Sino yarın gönderirsin dert ettiğin şeye bak 🤣🤣Aga 0.001 kuruş bile yok😂😂
Kuponu özelden at 2 mize anca yeter o 🤣🤣5 TL kayıp bonusum kaldı son kursunum 3 adımda 100 yapcam ins 😆😆
İyi geceler kardeşHerkese iyi geceler abiler kendinize iyi bakın Allah'a emanetsinizzzz ☺
İyi geceler dostumHerkese iyi geceler abiler kendinize iyi bakın Allah'a emanetsinizzzz ☺
Ben onu rulete bastım bile abi 😆😆😆 @Hayatindibi abi o parayla şey bile çekilmez diyinc kupon yapma hevesim kaçtıKuponu özelden at 2 mize anca yeter o 🤣🤣