- 71,438
- 43,943
- 113
43 40 yazıyor bende doğru mu abi
Başın saolsun kardeşim hangi üni hangi bölüm devam edersin inşallahBıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Allah razı olsun abiBaşın sağolsun dost Allah yardımcın olsun
Basın sagolsun dostumBıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Başın sağolsun kardeş,Peder ağır değildir inşallah durumuBıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Başın sağolsun kardeşimBıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Ege üniversitesi basım yayım teknolojileri ben hatun yüzünden gittim de oraya o da bir sene daha hazırlandı benim yüzümden o da bıraktı sonra Ankara'da kazandı ben de Ankara'da kazancam önümüzdeki sene insallahBaşın saolsun kardeşim hangi üni hangi bölüm devam edersin inşallah
İnşallah olur kardeşimEge üniversitesi basım yayım teknolojileri ben hatun yüzünden gittim de oraya o da bir sene daha hazırlandı benim yüzümden o da bıraktı sonra Ankara'da kazandı ben de Ankara'da kazancam önümüzdeki sene insallah
İzmirde misin neresindeEge üniversitesi basım yayım teknolojileri ben hatun yüzünden gittim de oraya o da bir sene daha hazırlandı benim yüzümden o da bıraktı sonra Ankara'da kazandı ben de Ankara'da kazancam önümüzdeki sene insallah
Bol sans broBununla beraber 3 kupon paylaşacam kazanırsak 3 4 dostumuza ulaşırız
1. Kupon
Sen İzmirli misinİzmirde misin neresinde