Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Asci55 / Hedef 3 Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
43 40 yazıyor bende doğru mu abi

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,834
10,683
113
Bıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Başın saolsun kardeşim hangi üni hangi bölüm devam edersin inşallah

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,864
3,303
113
Bıraktım ben abi ailevi sorunlar oldu da bazı ayrılıklar oldu birde işte talihsiz bir kaza oldu yeğenim vefat etti 4 yaşında kaldiramadim öyle bı 2 3 ay psikolojik sorunlar gördüm doktora falan gittim bıraktım birde pederde kötü şu sıralar seneye devam inşallahhhhhh
Basın sagolsun dostum :(

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Bol şans aşçı, toparlanmış bu maç iyi gidiyorlar

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39,524
20,518
113
Başın sağolsun kardeş,Peder ağır değildir inşallah durumu

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Başın sağolsun kardeşim

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113
Durdu alakavatlar

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Başın saolsun kardeşim hangi üni hangi bölüm devam edersin inşallah
Ege üniversitesi basım yayım teknolojileri ben hatun yüzünden gittim de oraya o da bir sene daha hazırlandı benim yüzümden o da bıraktı sonra Ankara'da kazandı ben de Ankara'da kazancam önümüzdeki sene insallah

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,834
10,683
113
Ege üniversitesi basım yayım teknolojileri ben hatun yüzünden gittim de oraya o da bir sene daha hazırlandı benim yüzümden o da bıraktı sonra Ankara'da kazandı ben de Ankara'da kazancam önümüzdeki sene insallah
İnşallah olur kardeşim

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,864
3,303
113
İzmirde misin :) neresinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...