- 34,552
- 19,154
- 113
33
Maç gelir mi kardeşimDep faulu doldurdu
Ceza yatar gibi iş yokmu dostYirmi gün oldu ordan geleli yatarli işler hep 10-11 saat mesaide yazmiyorlar
Bende var ingilizce ama 6 sabıka var alirlarmiİngilizce varsa alım var evet
Valla ben varim yogum o,an 30 lirami bnasrim 2.pwr uste cok kotulerdi.suan bu iyi gibiMaç gelir mi kardeşim
Sanmam bro sabıka kaydı istiyolar bi de uluslararası şirket ama neden denemeyesinBende var ingilizce ama 6 sabıka var alirlarmi
Olmaz mı dost bildiğin hapis var lazımsa verebilriim 🤣🤣Ceza yatar gibi iş yokmu dost
Almazlar birde laf edenler utanmadın mı diye basvururkenSanmam bro sabıka kaydı istiyolar bi de uluslararası şirket ama neden denemeyesin
Aşçı her an kazanında havuç yahnisi yapabilir seni telefona kafa atmamalısınHaydi ogullarimmmmmmmmm haydiiiiiiii lannnn delirdim bı kupon tutsun artık valla kafa atcam telefona
O ne demek abi nasıl yani anlamadim neden ki ne manadaAşçı her an kazanında havuç yahnisi yapabilir seni telefona kafa atmamalısın
Yok dost tövbe ettik sana devretmıs enıste 3 milyona dolar mı euro mu onu soylememıs malum turkıye de degişkenlık gösterir rakamOlmaz mı dost bildiğin hapis var lazımsa verebilriim 🤣🤣
En fazla red yer nolcak sanki amaan her işe o gözle baksak evde oturur bi yere gitmezdik dostAlmazlar birde laf edenler utanmadın mı diye basvururken
Valla ederlerAlmazlar birde laf edenler utanmadın mı diye basvururken