Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret | 22.104 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
510
628
93
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, İnanın Çok fazla Paraya İhtiyacımız yok, Bize ne kadar çok para verilirse O kadar çok kaybediyoruz Bence Şu Şartlarda 21.000₺ Yeterli bi para . hazır suruyilelerde gitti, 21 Bine Rahat Bir yaşam sürebiliriz diye düşünüyorum

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,615
10,756
113
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, İnanın Çok fazla Paraya İhtiyacımız yok, Bize ne kadar çok para verilirse O kadar çok kaybediyoruz Bence Şu Şartlarda 21.000₺ Yeterli bi para . hazır suruyilelerde gitti, 21 Bine Rahat Bir yaşam sürebiliriz diye düşünüyorum
Suriyeliler nereye gitti :D

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Mağarada yaşarsak evet doğru

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,190
2,343
113
fiyatlar tamamen aynı kalırsa dediğin doğru ama ne yazık ki fiyatlar asgari ücret zammından daha fazla zam alıyor

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,680
113
21 az hersey pahalı en az 25 bin olması gerek

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,680
113
21 ine gecinilmez ev kiraların zam gelecek millet sokaktami yatsin

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,586
680
113
Bu komisyon niye var neden her sene dalga geyik konusu oluyor istedikleri kadar bi taraflarını yırtsınlar son kararı cumhurbaşkanı vermiyor mu gereksiz bi yapı bence c.başkanına bırakılsın tek seferde söylesin bitsin yok 1.toplantı yok rakam konuşulmadı yok son söz bilmem kaçıncı toplantıda vs. vs.

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,993
3,375
113
24 teklif edilir en son kabul edilmez rte 1 daha koyar 25 e el sıkışırlar.

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,385
2,279
113
Hiç bir sk olmaz Max 21 yaparlar 😆 Ev kirası 15 doğalgaz elektrik tamam maaş bitti 😂

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,787
1,389
113
6 katli dairen olacak resmen hayata 100 sıfır önde başlarsın. Tekine otur 5ine kiraya ver çiftlik gibi yaşa. Asgari ücretmiş, patronmuş, amirmiş tatlı hayat . Max wine kaldı hayaller..

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,072
3,446
113
Tavugun gotunden cikan 1 koli yumurta 160 tl gerisini siz dusunun 😁

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
873
241
43
25 bin olacak Ankara'dan haber geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...