- 4,543
- 1,371
- 113
Dünyadaki testten geçilmiş ve kullajilan 10binlerce ilaç çeşitinin belki biri bu virüse iyi gelir diye düsünmuyolar
Ornek : Abd sıtma ilaclarini deniyor sirayla
Küba: viral enfeksiyon ilaclarinin dozunu birazdaha yukselterek deniyor .
Illa 0dan ilac uretmek gerekmiyor ama adamlaron kafa almiyor bunu işte .
Corona virüsü yeni bi virüs degildir. Hepimiz hayatimizda en az 20 30 kere kapmisizdir bu virüsü gribal enfensiyonun biçesidiydi bu .
Yeni tip corona virüsü demelerinin amacida bu zaten.
Virüs ayni virüs ama Anormal derecede mutasyona ugramis . Bu yüzden bilimadamlari eski virüste kullanilam ilaclari bi üst kademeye çıkartarak deniyor.
Burda bilimadamlarini dinleyin diyen kafalar bilimadamlarini dinlemedikleri velli.
Dünya siyasetcilerinin aciklamalarini goruyolar tiwtrerda yok 12 ay yok 18 ay . Hangi bilim adami boyle bi aciklama yapti? Devletler klasik siyaset yapiyor .bilimadamlari soyledi diye kendi halkimdaki mallarida bizim halkimozdaki mallarida inandriyor. Surda ilkokulu bitirmemis adam gelip bana cahil diyip kültürel nitelikte ders vermeye çalışmasin .
Bu bilgileri yazdim ki niyerde konu olunca burdaki gibi mala baglamayin. Tskler
Ornek : Abd sıtma ilaclarini deniyor sirayla
Küba: viral enfeksiyon ilaclarinin dozunu birazdaha yukselterek deniyor .
Illa 0dan ilac uretmek gerekmiyor ama adamlaron kafa almiyor bunu işte .
Corona virüsü yeni bi virüs degildir. Hepimiz hayatimizda en az 20 30 kere kapmisizdir bu virüsü gribal enfensiyonun biçesidiydi bu .
Yeni tip corona virüsü demelerinin amacida bu zaten.
Virüs ayni virüs ama Anormal derecede mutasyona ugramis . Bu yüzden bilimadamlari eski virüste kullanilam ilaclari bi üst kademeye çıkartarak deniyor.
Burda bilimadamlarini dinleyin diyen kafalar bilimadamlarini dinlemedikleri velli.
Dünya siyasetcilerinin aciklamalarini goruyolar tiwtrerda yok 12 ay yok 18 ay . Hangi bilim adami boyle bi aciklama yapti? Devletler klasik siyaset yapiyor .bilimadamlari soyledi diye kendi halkimdaki mallarida bizim halkimozdaki mallarida inandriyor. Surda ilkokulu bitirmemis adam gelip bana cahil diyip kültürel nitelikte ders vermeye çalışmasin .
Bu bilgileri yazdim ki niyerde konu olunca burdaki gibi mala baglamayin. Tskler