- 20,361
- 4,619
- 113
26 0-0
Eyvallah kardeşim hg..umarım şans vardirisa bey bol şans
Bol şanslar dost@Danger38 kardeşime tşkler..basarirsam bir kaç kardeşimi mutlu etme şerefine nail olurum umarım...
hadi bakalim bol sans
Nalet bir lig yaw bunlar şes kaza olursa olcakToprak sahaya girek ..bunlar uyumaya basladi
Bazen ilk yarı cosuyorlar,,kismetsizlik dewam ediyor galiba tık yok...Nalet bir lig yaw bunlar şes kaza olursa olcak
Bol şans ormanların kralı gardaşım@Danger38 kardeşime tşkler..basarirsam bir kaç kardeşimi mutlu etme şerefine nail olurum umarım...
Lan bende benim kupon niye gelmiyor diyorum benim maça oynamışsın🤣
Kaçak nerdesin sen ...hala Cinnah Hoşdere gezdireceksin beni..MK özelinde kapalıBol şans ormanların kralı gardaşım
O maçta gol olursa yazıcam yoksa battıkke girenke bi yerimizekee 🤣Kaçak nerdesin sen ...hala Cinnah Hoşdere gezdireceksin beni..MK özelinde kapalı
Aklımdan o geçiyordu benim...sen soyledinÇal hoca penaltı
Mercanim sendemi bu maça oynadın ....desene senin yüzünden )O maçta gol olursa yazıcam yoksa battıkke girenke bi yerimizekee 🤣
Ben senden önce oynamıştım abi 🤣Mercanim sendemi bu maça oynadın ....desene senin yüzünden )
20. Dakikada oynadık..uzatmaya yarım saatte bir gol,,cokmu şey istedikBen senden önce oynamıştım abi 🤣
Sorma abi hep aynı terane vallahi billahi20. Dakikada oynadık..uzatmaya yarım saatte bir gol,,cokmu şey istedik