- 5,098
- 1,470
- 113
hacı vala normal birşey yani 12 ay yaptım bir şekilde gidermen gerekiyor o işi başta şap vurmuşlardı acemilikte hissetmemiştimde usta birliginde çok tehlikeli yani sen dursan o durmuyoAdam ifsaci cıktı. +18 diyor😂
hacı vala normal birşey yani 12 ay yaptım bir şekilde gidermen gerekiyor o işi başta şap vurmuşlardı acemilikte hissetmemiştimde usta birliginde çok tehlikeli yani sen dursan o durmuyoAdam ifsaci cıktı. +18 diyor😂
hacı vala normal birşey yani 12 ay yaptım bir şekilde gidermen gerekiyor o işi başta şap vurmuşlardı acemilikte hissetmemiştimde usta birliginde çok tehlikeli yani sen dursan o durmuyo
Haftasonlari gariya gideydin 😂
Daha belli değil ama sağol dost2011 de Hakkari de yaptım acemi birliği Ispartaydı orda 800 lira yemiştim 55 gün de sigara kullanmıyorum ama usta birliğinde aylık 240 lira alıyorduk evden 1 tl bile istemedim çarşı da yoktu bizde para biriktirip samsung galaxy S2 almıştım o zaman batıya düşersen 5 6 bin civarı yeter sana doğuya düşersen evden para istemezsin çarşı filan da yok bu arada hayırlı tezkereler şimdiden dost