Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askere Gidiyorum

Buno02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
942
592
93
Nedense aklıma takılan ilk soru telefon ile gidebilir miyim bunun dışındada tavsiyelerinizi ve de tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum

twoface

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
488
118
43
Nedense aklıma takılan ilk soru telefon ile gidebilir miyim bunun dışındada tavsiyelerinizi ve de tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
acemi birliğe girerken tuşlu telefonla gir zaten kontrolde sokamayacaksın ama ayakkabının içinde yara bandıyla kendi sim kartını sokarsın :D usta birliğine geçince de akıllı telefonu çarşı izninde falan içeri alırsın bir şekilde

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,148
15,962
113
Acemi de telefon imkansız.
Usta birliğinde gizli saklı kullanılıyormus

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,588
1,330
113
Gideceğin yere bağlı değişir telefon işi. Nizamiyeden geçmeden önce keşif yap aramayı nasıl yapiyorlar bak, sonra sakla telefonu üstüne ya da çantana en fazla yakalanırsan tutanak tutarlar alırsın çıkarken.

ayberk1021

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
615
189
43
Bende gideceğim devrem :) 4. Ayda zaman bı sekilde geçiyor kafaya takmamak lazım 6 ay zaten hakkımızda hayırlısı

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,039
11,502
113
Cokta kafana takma askerligi derim hem süresi kisaldi hem sartlari adamlar daha ilk günden story atiyor biz 15 ay yaptik hemde haritada saatlerce arayip bulamadigim patnosta 😀😀 sağ salim git gel kardesim akar gider bir tavsiye dersen yerine göre aptal yerine göre cakal ol her türlü tutunursun.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
Beyler cümletten selamlar
Çok kısa süre sonra askerde olacağım
Tecrübeli abilerim ve kardelerimden tavsiyeler alabilir miyim 😉ş😉
Gidip geleli 15 sene olmuş , çok şey değşti orda da değişmiştir.Selametle git gel birde klasik ortalarda ol hep :)

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
751
113
Allah sabir versin reis. Sagsalim gidip gelmen dileğiyle hayatinin en kötü günlerini yasican ama hazirla kendini . Hayirli tezkereler

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,497
28,211
113
Okadar şansızım ki 15 ay askerlik bitti alt devrem benle birlikte çıktı terhis olucam gün askerlik düştü güle güle git gel 92/3 piç tertiplere selam olsun 😀

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
5,308
5,525
113
6 ayda olsa inanın andorid telefonsuz vakit geçmiyor askerde

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
bi dünya anı kalacak sana, benim en unutamıdığım suriye sınırdayız amanosun karşısında bizi nöbet kulübesine koydular şemdin sakığın pkk'nın en büyük deposu amanosta dediği dönemler yanımda edirneli bi arkadaş var 2 er başımızda koca bi lamba var bildiğin açık hedef çocuk dedi " devrem beya bizi a.k armut gibi koydular beya npayım şimdi benim kızan yeni doğdu beni vuracak napar ne eder o ya "lan bişey olmaz al sigara iç rahatla dedim çocuk alkolik kantindeki kolonyaları içiyo ama sigara kullanmıyo zorla sigarayı verdim yaktım kulubeden bende sıgara alym diye gittim lan bi baktım buna biri tekme tokat dalıyo nöbetçi yüzbaşı "lan sen sigara ateşinden hedef olacağımızı düşünmedin mi senin beynini s..vs.." lan dedim çocuğa sıgara verip dayak yedirdiğime mi güleyim kafam kadar ampule takılmayıp sigara ateşinden hedef olacağımızı söyleyen zihniyete mi güleyim :)