yasayip gormen lazim anlatilmaz knk😅Beyler cümletten selamlar
Çok kısa süre sonra askerde olacağım
Tecrübeli abilerim ve kardelerimden tavsiyeler alabilir miyim 😉ş😉
Sağol kral allah razı olsunAleykum selam dostum güle güle git güle güle gel
Yaş 31 bende daha gitmedim tavsiye veremeyeceğim 😂Beyler cümletten selamlar
acemi birliğe girerken tuşlu telefonla gir zaten kontrolde sokamayacaksın ama ayakkabının içinde yara bandıyla kendi sim kartını sokarsın usta birliğine geçince de akıllı telefonu çarşı izninde falan içeri alırsın bir şekildeNedense aklıma takılan ilk soru telefon ile gidebilir miyim bunun dışındada tavsiyelerinizi ve de tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
Acemi de telefon imkansız.Nedense aklıma takılan ilk soru telefon ile gidebilir miyim bunun dışındada tavsiyelerinizi ve de tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
siraya dizip kuşuna bakiyorlar haberin olsun 😅😅Nedense aklıma takılan ilk soru telefon ile gidebilir miyim bunun dışındada tavsiyelerinizi ve de tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
Birader bende 21.04.2021 e kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor sende de yazıyormu aynısıBende gideceğim devrem 4. Ayda zaman bı sekilde geçiyor kafaya takmamak lazım 6 ay zaten hakkımızda hayırlısı
Gidip geleli 15 sene olmuş , çok şey değşti orda da değişmiştir.Selametle git gel birde klasik ortalarda ol hepBeyler cümletten selamlar
Bende tecil ettirdim bendede öyle yazıyor dostum Mayıs'ta giderizBirader bende 21.04.2021 e kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor sende de yazıyormu aynısı
Mayısı bulur hayırlısıBende tecil ettirdim bendede öyle yazıyor dostum Mayıs'ta gideriz