Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Muhabbeti

ziyappen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
237
136
43
Dostlar agustosta askerligim basladi.
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
( Kotu yorum yapmayalim dostlar derlesmek icin yazdim sadece vesselam)

Son düzenleme:

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,430
1,072
113
İnan bu senin için daha iyi bu karaktere sahip biriyle Bi dünya masraf edip evlenseydin senin için çok daha kötü olurdu. Zor durum fakat bir yanından bakınca da erken kurtulmuşsun ucuz atlatmissin geçmiş olsun

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
474
83
Boş ver kardeş ne demiş Ahmet Kaya
Dağlar bize düz olur, lo
Yâr gelmezse ne olur?
Bir yâr gider, bin yâr gelir
Düşmanlar görür, kör olur

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
642
113
Ne olursa olsun adamın bir zamanlar sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız, yorum yaparken kıza küfür etmeden hakaret etmeden yapın.
Duygularınızı neden hep argoyla küfürle ifade ediyorsunuz arkadaşlar ?

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
278
63
Dogru gardas kotu soz soyleyelim diye yazmadim dertleselim diye yazdim adamlik bizde kalsin silersen kötü yorumu sevinirim dost
ben kötü yorum yapmadım kötü yorum yapanlara tepkiliyim kahpe vs gibi hoş değil yani bir zamanlar sevdiğin değer verdiğin evlenecegin insan sonuçta kimseye düşmez

ziyappen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
237
136
43
ben kötü yorum yapmadım kötü yorum yapanlara tepkiliyim kahpe vs gibi hoş değil yani bir zamanlar sevdiğin değer verdiğin evlenecegin insan sonuçta kimseye düşmez
Sana degil mesajim dost yanlis alinti yaptim hakkini helal et kafa yerinde degil

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
538
113
Dostlar agustosta askerligim basladi.
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
Bende 3 saattir sigarasizim sigara ismarlican sandim sağlik olsun