- 638
- 273
- 63
estağfurullah kardeşim allah sabır versin buda geçerSana degil mesajim dost yanlis alinti yaptim hakkini helal et kafa yerinde degil
estağfurullah kardeşim allah sabır versin buda geçerSana degil mesajim dost yanlis alinti yaptim hakkini helal et kafa yerinde degil
Askerde olmayaydim canin sagolsun ismarlardim bir paket gardasBende 3 saattir sigarasizim sigara ismarlican sandim sağlik olsun
Kardeşim insanoglu normaldir ama gidenin arkasından konuşmak hiç hoş değil ben 7 senelik ilişkim bitti zamanında evet insan yıpranıyor üzülüyor. Ne olursa olsun sevginin kin ve nefrete dönüşmesi hiç güzel değil.kahpee baska birini bulmus senin askere girmeni beklemiş
Kaderimiz aynı vallahi bende evli gittim askere son 1 ay kalmıştı bitmesine aldattığını öğrendim izin aldın dava açtım gittim askerliğim bitirdim ben bunu ölene kadar unutmam beDostlar agustosta askerligim basladi.
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
Zor olur kabullenmek benim görüşüm gördüğü zaman ayaklarını yerden kesen gerçekten aşık olduğu kişiyi buldu bahaneler bitmez bu durumda seni kaybettiği için bırak o üzülsünDostlar agustosta askerligim basladi.
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
( Kotu yorum yapmayalim dostlar derlesmek icin yazdim sadece vesselam)
15ay nasıl bi askerlik oDost benimde 6 yıllık ilişkim var askerdeyken çok kavga ettik 15 ay sonunda geldiğimde askerdeyken ayrılmayı düşündüğünü söylemişti ama psikolojik olarak sorun olmasın siye ayrılmamıştım dedi şuan ayrı değiliz tabi de çok üzüldüm askerdeyken bi ayrı oluyor
Helal dost hayırlı teskereler olsun 🙏🙏Dostlar agustosta askerligim basladi.
Hani askerlik 15 ay iken yapmış olabilir ya 🤣15ay nasıl bi askerlik o
yok geçen askerdeydi arkadaşı hatırlıyorumHani askerlik 15 ay iken yapmış olabilir ya 🤣
Yakmıştır askerliği 🤣🤣🤣yok geçen askerdeydi arkadaşı hatırlıyorum
Kıbrıs’ta şuan 15 ay dost15ay nasıl bi askerlik o
oo baya kazık mış atlatmışsın iyiKıbrıs’ta şuan 15 ay dost
Dost askerde olsuguna gçre fençsin. Sıkma canını daha kimler gelip kimler geçecek.Dostlar agustosta askerligim basladi.