Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Muhabbeti

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
Kumarcı adamı kimse sevmez arkadaşlar kendimizi kandırmayalım ayrılarak doğrusunu yapmış kız

kanarya0237

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
95
16
8
kahpee baska birini bulmus senin askere girmeni beklemiş
Kardeşim insanoglu normaldir ama gidenin arkasından konuşmak hiç hoş değil ben 7 senelik ilişkim bitti zamanında evet insan yıpranıyor üzülüyor. Ne olursa olsun sevginin kin ve nefrete dönüşmesi hiç güzel değil.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,289
1,290
113
Dostlar agustosta askerligim basladi.
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
Kaderimiz aynı vallahi bende evli gittim askere son 1 ay kalmıştı bitmesine aldattığını öğrendim izin aldın dava açtım gittim askerliğim bitirdim ben bunu ölene kadar unutmam be

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
3yillik iliskimde evlenmek icin tek engel askerlik vardi o yuzden ciktim geldim.
Acemi birliginin ilk haftasi benden ayrildi engelledi heryerden. İletisimimiz komple bitti
Aslinda Bugune dek surekli bi umut vardi terhis olayim herseyi yoluna koyacam diye. Ama bugun son umudumda bitti…
Bugune geldigimizde 30 kusur gun sonra terhis oluyorum askerdeyken psikolojik olarak cok yiprandim dibi gördüm hatta dibin dibini
Simdi farkli hayat ve hayaller icin ardindan son bir sgara yakiyorum ve hayata yeniden basliyorum.
( Kotu yorum yapmayalim dostlar derlesmek icin yazdim sadece vesselam)
Zor olur kabullenmek benim görüşüm gördüğü zaman ayaklarını yerden kesen gerçekten aşık olduğu kişiyi buldu bahaneler bitmez bu durumda seni kaybettiği için bırak o üzülsün

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,382
7,159
113
Dost benimde 6 yıllık ilişkim var askerdeyken çok kavga ettik 15 ay sonunda geldiğimde askerdeyken ayrılmayı düşündüğünü söylemişti ama psikolojik olarak sorun olmasın siye ayrılmamıştım dedi şuan ayrı değiliz tabi de çok üzüldüm askerdeyken bi ayrı oluyor

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,902
4,865
113
Dost benimde 6 yıllık ilişkim var askerdeyken çok kavga ettik 15 ay sonunda geldiğimde askerdeyken ayrılmayı düşündüğünü söylemişti ama psikolojik olarak sorun olmasın siye ayrılmamıştım dedi şuan ayrı değiliz tabi de çok üzüldüm askerdeyken bi ayrı oluyor
15ay nasıl bi askerlik o

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,931
1,659
113
Helal dost hayırlı teskereler olsun 🙏🙏

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
Şuan en son düşüneceği kişi sensin hani ilk görüşte aşık olur tanıdıkça tutulursun iyice gece gündüz yemek yerken bile onu düşünürsün işte o şimdi bu duygularla ne Pembe hayaller kuruyor görüp aşık olduğu kişi ile ilgili seni birden kestirip atmasının engellemesinin tek sebebi bu sende aynı o şekilde davran asla taviz verme çok daha fazla küçülürsün onun gözünde

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
371
117
43
Söylesem tesiri yok söylemesem gönül razı değil demiş şair. Zor ama atlatacaksın bugünleri diyeyim en iyisi.

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,692
1,844
113
Allah yardımcın olsun zor bir durum ama vardır bir hayır. Zamanla bütün acılar geçer belki karşına daha güzel bir insan çıkar senide gerçekten seven birini bulursun inşallah.

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,115
15,946
113
Dost askerde olsuguna gçre fençsin. Sıkma canını daha kimler gelip kimler geçecek.