- 7,730
- 3,521
- 113
Dostum askeriyede rdm olmak çok kötü insanlar sana psikolojisi bozuk olarak bakıyor geçmiş olsun..İyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Dostum askeriyede rdm olmak çok kötü insanlar sana psikolojisi bozuk olarak bakıyor geçmiş olsun..İyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Rahatına Duskun MehmetcikRahatsız deli manyak
Ne zaman yaptin dostDostum askeriyede rdm olmak çok kötü insanlar sana psikolojisi bozuk olarak bakıyor geçmiş olsun..
Bok gibi bir şey demesi insanların sana rahatsız sıkıntılı olarak bakması benim yaptığım yerdede vardı. Her gün komutanlarıni görmek zorundasın.. ben çavuş olarak yaptım her gün rdm askerlerle uğraştımNeden nöbet falan yokmus yaşım 32
2017Ne zaman yaptin dost
Aynen oyle.rdm demek is gormez geri hizmet deme diyebiliriz.adam muamelesi gormezler insanlar rahatsiz edici bakar ve seni kucumser.nerde hamallik amelelik vsr oraya gidersin tuvalet yikarsin.benim zamanimda oyleydi simdi deistiyse bilmem.ben tugayda yapdim rdm kogusu ayriydi bizde 12 böluk vardi bide rdm bolugu vardi onlara boluk numarasi bile verilmemisti direkt rdm bolugu deniyordu.hayirli teskereler.nasil yapicaksin simdi 25 gun cok zorya allah sabir versin nerdeyse 1 ay lan bitermi 1 ay beOyle dediler dost ya angarya işleri veriyorlarmış falan yalan mi
Ben şuan askerdeyim tam olarak böyle it muamelesi görüyorlar tuvalet temizliği hammalik ot biçme vsmerhaba
Aynen oyle.rdm demek is gormez gerik heizmet deme diyebiliriz.adam muamelesi gormezler insanlar rahatsiz edici bakar ve seni kucumser.nerde hamallik amelelik vsr oraya gidersin tuvalet yikarsin.benim zamanimda oyleydi simdi deistiyse bilmem.ben tugayda yapdim rdm kogusu ayriydi bizde 12 böluk vardi bide rdm bolugu vardi onlara boluk numarasi bile verilmemisti direkt rdm bolugu deniyordu.hayirli teskereler.nasil yapicaksin simdi 25 gun cok zorya allah sabir versin nerdeyse 1 ay lan bitermi 1 ay be
Ben gozu korkmasin diye ince davrandim.o deilde 25 gun bitmez be koskoca 25gunnnBen şuan askerdeyim tam olarak böyle it muamelesi görüyorlar tuvalet temizliği hammalik ot biçme vs
Posta güvercini seni : )))Eskişehirde Yapmıstım Yerimiz Güzeldi Tabur komtanı postasıydım Rahattım yani Birde Devrecilik Coktu bir tane Rdmli üst devrem Vardı Ona buna karısıyordu En son bana Geldi Biraz agır konusmustu Hani rdmliya kımse karısamaz Hesabı Korkuyorlar Benden zannediyordu Sktiminin ruh hastası Hastanelık Ettım onu Gece 3 te 15 aylık askerligi 18 yaptırmıstı bana pçin oglu bak aklıma Geldi Sinirlerim bozuldu
Dostum Sen hiç rdm muhabbetıne Girmekullandıgın ilaçları belirt onlar ona gore bi iş Verirler sana
BeN joker gibiydim askerde s3 yazıcı olduk Nöbet Degisitirici olduk Garaj Çavuşu olduk Bölük Çavuşu olduk olmadığımız ne varsa olduk Askerlik başkadır üstünden 30 sene de geçse 50 de geçse hatıraları unutulmazEskişehirde Yapmıstım Yerimiz Güzeldi Tabur komtanı postasıydım Rahattım yani Birde Devrecilik Coktu bir tane Rdmli üst devrem Vardı Ona buna karısıyordu En son bana Geldi Biraz agır konusmustu Hani rdmliya kımse karısamaz Hesabı Korkuyorlar Benden zannediyordu Sktiminin ruh hastası Hastanelık Ettım onu Gece 3 te 15 aylık askerligi 18 yaptırmıstı bana pçin oglu bak aklıma Geldi Sinirlerim bozuldu
Dostum Sen hiç rdm muhabbetıne Girmekullandıgın ilaçları belirt onlar ona gore bi iş Verirler sana
6 ay deil 25 gun bedelli yapicakmis6 ay askerlik zaten bide rdm diyorsunuz vlla ülkede savaş çıksa kaçarsınizda