Bol şanslar dostArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
Reis kupon wonlarsa totem yapanlardan istediğine ulaşabilirsinArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
Şans yanında olsun reisArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
Bol şanslarArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
bol şansArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
2 macin ustu 15 oran mi?Arkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
Bol sansArkadaşlar gece 1de godoy Cruz maçı 2.5 üst ve gece 2de Santos maçı 2.5 üst
Bir maç daha vardır o tutmuştur herhalde2 macin ustu 15 oran mi?
Tutsun be yaArkadaşlar 5 maçlık kupondu 3ü tuttu bu 2 maç kaldı. Kupon miktarı kupon tutarı yerini salladım ben. Yüklü gelecek umarım bu iki maç tutar
Ustad bekliyoruz başlıyoruz son 5 dkArkadaşlar 5 maçlık kupondu 3ü tuttu bu 2 maç kaldı. Kupon miktarı kupon tutarı yerini salladım ben. Yüklü gelecek umarım bu iki maç tutar
Ins ustad totem devammİnşallah ilk yarı 3-0 yapar