- 5,353
- 4,719
- 113
Bi arkadaş 2k dan az verirse yatırım yapmayın yazmış haklı ama ben çöle söyleyeyim bronzda 6 bildim 1 k civarı almazsam bende bu sitelerden uzak duracağım
100 lira yatirimini da al git derler kardeş,vah vah ne kadar da uzulurler sen yatirim yapmazsanBi arkadaş 2k dan az verirse yatırım yapmayın yazmış haklı ama ben çöle söyleyeyim bronzda 6 bildim 1 k civarı almazsam bende bu sitelerden uzak duracağım
Senin gibi zihniyet yüzünden bu halde ya siteler 100 tl bugün sen kesersin yatırımı yarın ben öbür gün o sonra gör bak nasıl tutuşurlar hakkını arıyor adam gayet haklı100 lira yatirimini da al git derler kardeş,vah vah ne kadar da uzulurler sen yatirim yapmazsan
Beyni okadar çalışıyor işteSenin gibi zihniyet yüzünden bu halde ya siteler 100 tl bugün sen kesersin yatırımı yarın ben öbür gün o sonra gör bak nasıl tutuşurlar hakkını arıyor adam gayet haklı
Matematiksel olarak imkansız gibi belki 1Nasil yok? Ankette 6 oy var 7 bilen altin bilette. Diğer forumlarda da gördüm 3-4 tane
Kardes matematikle alakasi ne karışık rakamlar bile olsa kabul ediliyor kaldı ki ankette 7 bilen şimdiden 6 kisi var sadece bu sitede. Ben seni anlıyorum inanmak istemiyorsun ama insanlarda sans varMatematiksel olarak imkansız gibi belki 1
Diger foruma bu konuyu cevapladilar kisi sayisina bolunecekmisSu an ne desek dogru olmaz, Tamamen sitelerin tek ödül kuralı yönünde gecersiz sayacagı biletlerin dagıtıma etkisi olup olmayacağına bağlı.... Kişi sayısına bölünerek dagıtım olacak ise iyi bir meblağ gelir, bilet sayısına bölünerek dagıtım olacak ise cok birsey beklememek gerek!
Yalandan 7 bildik diye katilmadiklari ne malumKardes matematikle alakasi ne karışık rakamlar bile olsa kabul ediliyor kaldı ki ankette 7 bilen şimdiden 6 kisi var sadece bu sitede. Ben seni anlıyorum inanmak istemiyorsun ama insanlarda sans var
O halde cok iyiDiger foruma bu konuyu cevapladilar kisi sayisina bolunecekmis
Neden yalan olsun? O zaman 4-5-6 bilen sayısı da yalan olabilir.Yalandan 7 bildik diye katilmadiklari ne malum
Tamam zaten onu inkar etmiyorumki ben bilader sen inanmak istedigine inan ama istesem ben 7 bilmedigim halde 7yi isaretlerim 7 bilen buraya kanit atmadan oylamayla olmaz o is anladin miNeden yalan olsun? O zaman 4-5-6 bilen sayısı da yalan olabilir.
Burda bile 1kanıtlı oyuncu var oda bronzTamam zaten onu inkar etmiyorumki ben bilader sen inanmak istedigine inan ama istesem ben 7 bilmedigim halde 7yi isaretlerim 7 bilen buraya kanit atmadan oylamayla olmaz o is anladin mi
Onbilerce biletten 7 bilme olasılığı %1 olsa 100 kişiye 7 çıkmış oluyor hadi %0.5 olsun 50 kişi yapar matematiksel olarak sonucu buTamam zaten onu inkar etmiyorumki ben bilader sen inanmak istedigine inan ama istesem ben 7 bilmedigim halde 7yi isaretlerim 7 bilen buraya kanit atmadan oylamayla olmaz o is anladin mi
4 bilene de 200 filan düşme ihtimali varmı abiO halde cok iyi
Simdi merağımıza degecek bir miktar gelir