- 79,122
- 73,483
- 21,113
hesabını kontrol et eklenmiş olması lazımMayıs ta üye olmuştum o zaman aktif denmişti vermeyince ustelemedim bir şey yapabilimisin denmek istiyorum bu siteyi zaten yatircaktim bari kar olur
hesabını kontrol et eklenmiş olması lazımMayıs ta üye olmuştum o zaman aktif denmişti vermeyince ustelemedim bir şey yapabilimisin denmek istiyorum bu siteyi zaten yatircaktim bari kar olur
Eklendi helal sana teşekkür dostumhesabını kontrol et eklenmiş olması lazım
maalefes para alışverişi yasakBen kasayi 100tl yaptim beyler. 50 tl cepbank yapacak varsa en az 1 30 orandan cevrim yapip oynamak isteyen varsa cekim yapinca 100 tl atarim. Suan cepbank yapamiyorum kendim degerlendirmek isteyen varsa diye yazdim
Başka yatırım seçenekleride var canını sıkmaBen kasayi 100tl yaptim beyler. 50 tl cepbank yapacak varsa en az 1 30 orandan cevrim yapip oynamak isteyen varsa cekim yapinca 100 tl atarim. Suan cepbank yapamiyorum kendim degerlendirmek isteyen varsa diye yazdim
canlı destekten talep edip alabilirsinShalom66 sizin linkten üye oldum
tebrıkler bende katladım cekım yapıcam par abulamıomCekim yaptim bakalim bekliyorum. Buranin canli destegi otomatik cevap veriyor hic anlasamiyoruz