Gumus 5 varS.a arkadaslar bunda ne var yardimci olursaniz vardir insalla varsa ortalama ne veririEkli dosyayı görüntüle 114617
En altın Bi. ÜstüS.a arkadaslar bunda ne var yardimci olursaniz vardir insalla varsa ortalama ne veririEkli dosyayı görüntüle 114617
Kardesim saol tahmini ne verirlerGumus 5 var
Dostum gümüşte 5 var senin. Ondan para alırsın.S.a arkadaslar bunda ne var yardimci olursaniz vardir insalla varsa ortalama ne veririEkli dosyayı görüntüle 114617
50 - 100 arası alabilrsn.Kardesim saol tahmini ne verirler
Ne 50si be en az 300 alırKardesim saol tahmini ne verirler
Kardes en az 300 veri benceKardesim saol tahmini ne verirler
Pin de 5 gumus 194 almis hemen hemen ayni olabilirmi50 - 100 arası alabilrsn.
gümüş 5S.a arkadaslar bunda ne var yardimci olursaniz vardir insalla varsa ortalama ne veririEkli dosyayı görüntüle 114617
Fazlasında olabilir ama 150dn asagı olmaz 300e kdr yolu varPin de 5 gumus 194 almis hemen hemen ayni olabilirmi
herkese yardımcı oldun şöyle bi güzel miktar gelse de sana da şans parası atsam iyi niyetli kardeşim ) (Kardes en az 300 veri bence
Ekran goruntusu al kabul ediyor biz ogle yapiyoruzBıletlerın resmını atamıom yuksek dıo foto
Orasi sikintili biraz odeme konusunda aklinda bulunsunŞart böyleymiş daha önce yatırım yapanlardan istemiyor zaten
Bi yerim eksilmiyor yardımcı olunca ben maddi mane yardımı severim addi yardımlar genelde ayın 13/15i arası geri kalan manevi para varken dağıtıp sonra sigara parası kovalıyoruz 😁😁herkese yardımcı oldun şöyle bi güzel miktar gelse de sana da şans parası atsam iyi niyetli kardeşim ) (
En kötü 600 en baba 900 belki geçer 900 adece tahminİyi benimkini de söyleyin bari, 6 bildim Bronz'da ne kadar verir?