- 13,975
- 5,486
- 113
Tayyip burayada el attı 🤣 🤣Demek alamanyada yasanmaz hale qeldi desene dost😂😂
Tayyip burayada el attı 🤣 🤣Demek alamanyada yasanmaz hale qeldi desene dost😂😂
Eyvah eyvah nerelere qeldik eskiden 50 kurusa yarim saat oynayip mutlu olan insanlarin simdi hevesleri kiriliyor 😂😂La bide benim telefon yok ki 🤣 🤣 arızalı 400 tl ekran yaptırma parası istiyor net ten yazıyorum saati 17 tl
Alamanya bizi kiskaniyyTayyip burayada el attı 🤣 🤣
Valla 15 tl den aşağı internet ücreti yok ya nasıl bir şey bu adam tuvalete bile dışarıdan gelenlere ücretli 5 tl yazmış ya ne güldüm ya 🤣 🤣Eyvah eyvah nerelere qeldik eskiden 50 kurusa yarim saat oynayip mutlu olan insanlarin simdi hevesleri kiriliyor 😂😂
Helal o adami ekonomi baskan adayi ypmak lazm 😂😂Valla 15 tl den aşağı internet ücreti yok ya nasıl bir şey bu adam tuvalete bile dışarıdan gelenlere ücretli 5 tl yazmış ya ne güldüm ya 🤣 🤣
Manyak ya bu milletHelal o adami ekonomi baskan adayi ypmak lazm 😂😂
Ne ypsin dost ekonomik sıkıntılar millet ne ypcaqini şaşırdı 😥😴😴Manyak ya bu millet
TebriklerBi şekilde slowenya ile eslesecekler onları elerse final görür Almanya
Almanya finalde . Şimdi arkadaşı tebrik etmelisin dostumBasketbol izlemuyorsun fazla herhalde Kanada Amerika var finali Almanya'ya birakilar mi
Bir g.t oluş hikayesiTebrikler
Almanya finalde dostum. Şimdi arkadaşı tebrik etmelisin dostum
Dostum eyvallah wallahi konuyu ariyordum.. şimdi arkadaş Amerika Canada birseyler diyordu hadi tmm eyvallah dedin karşındakini küçümseme yok m.jorddan izlemiş.. Öncelik basket şans isi 12 senedirde Basket bahsi alıyorum Almanya bağırıyor geliyorum geliyorum diye 2 yıldır..Tebrikler
Almanya finalde dostum. Şimdi arkadaşı tebrik etmelisin dostum