Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Atashk / Son 1 Tercih Hayat Değiştirebilir

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
4.80

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,243
2,043
113
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama
Dost. O konular yasak. Şimdi bırak biraz keyfini çıkartalım. Yarına kendimize gelip, Sadece özelden birkaç arkadaşı görücem dedim. Sabahta iki kişiye içimden geldi. Benim ailem var. Yeni doğan Cocuğum var. Burda herkes takip edebilir. Sevinç ve heyecan olsun diye paylaşiyoruz. Beklentiye girerek takip etmeyelim. Huzuru kaçırmayalım. Ben hep burdayım, mesaj atmasam bile foruma göz atarım. Kendimce adil biriyimdir. O konuda rahat olabilirsin. Sevincimi yaşadım, her kazandığımda görüyorum zaten bir kaç arkadaşı. Herkese heyecan için teşekkür ettim. Bitti. Ben her gün 2-3kupon maç öncesi yaparım. Bonuslara dayalı, oran arttırımlı. Bundan sonra bu forumda paylaşacağım tercihlerimi. Benden ödül değil, mantıklı kuponlar ya da bonus tavsiyeleri beklemenizi isterdim. Valla neden fazla dağıtmak istemiyorum, çünkü geçmişte zararım var dedigimde kimse dm atmadı, atmayacak.

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,339
3,517
113
dost guzel demissin ama yazdigimi anlamadigini dusunuyorum
kendin yarin dagitirim dedigin icin yazdim o yaziyi nasil birak keyfini cikaralim diyorsan bana bende o verecegin arkadaslarada simdi ver onlarda keyfini cikarsin demek istedim yoksa baska niyetim yok merak etme verirsende unutan olabilir ama birgun onun karsiligini burada az cok bulurusn unutmayan dostlarda olur ben teceube edindim tavsiyede ederim ayrica masallah bebegine ailene ama bu islerden onlara rizik cikmaz bekleme zatende burada ki dostlara sen ben akil tuyoda veremeyiz herkes bu bokun icinde helede bu forumlara kadar dustuyse senden benden akillidir kupon konusunda senden benden akilli buradakiler
haydi eyw sansinuz bol ola

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,206
2,780
113
Dost. O konular yasak. Şimdi bırak biraz keyfini çıkartalım. Yarına kendimize gelip, Sadece özelden birkaç arkadaşı görücem dedim. Sabahta iki kişiye içimden geldi. Benim ailem var. Yeni doğan Cocuğum var. Burda herkes takip edebilir. Sevinç ve heyecan olsun diye paylaşiyoruz. Beklentiye girerek takip etmeyelim. Huzuru kaçırmayalım. Ben hep burdayım, mesaj atmasam bile foruma göz atarım. Kendimce adil biriyimdir. O konuda rahat olabilirsin. Sevincimi yaşadım, her kazandığımda görüyorum zaten bir kaç arkadaşı. Herkese heyecan için teşekkür ettim. Bitti. Ben her gün 2-3kupon maç öncesi yaparım. Bonuslara dayalı, oran arttırımlı. Bundan sonra bu forumda paylaşacağım tercihlerimi. Benden ödül değil, mantıklı kuponlar ya da bonus tavsiyeleri beklemenizi isterdim. Valla neden fazla dağıtmak istemiyorum, çünkü geçmişte zararım var dedigimde kimse dm atmadı, atmayacak.
Reis güzel fikir sabit bir konu açsak herkes günde bir iki güvendigi maç biraksa maç arayan arkadaslara da ref olur