- 4,339
- 3,517
- 113
Eyw dostlar iyi sukur kasa yapiyoz arada sessiz takiliom foruma hanimi zamaninda cok uzmustuk gonlunu aldik simdi yeniden sahalardayizPıtırcık nasıl gidiyor
Eyw dostlar iyi sukur kasa yapiyoz arada sessiz takiliom foruma hanimi zamaninda cok uzmustuk gonlunu aldik simdi yeniden sahalardayizPıtırcık nasıl gidiyor
Bol şanslar dostumEyw dostlar iyi sukur kasa yapiyoz arada sessiz takiliom foruma hanimi zamaninda cok uzmustuk gonlunu aldik simdi yeniden sahalardayiz
O zaman üzme hadi gözün aydın dost burayı pek takma boşver.Eyw dostlar iyi sukur kasa yapiyoz arada sessiz takiliom foruma hanimi zamaninda cok uzmustuk gonlunu aldik simdi yeniden sahalardayiz
Demek istediğim soğuyunca araya şeytan giriyor işte gelecek kupon gelmiyor arkada sevinmeyi bekleyenler kalıncaBurada öyle bir durum nadir olur dostum. Ptr demek istediği sıcağı sıcağına insanları mutlu et diyor.
Dostum herkesin bir tarzı var işte bazen beklentiler karsilanmiyor bazen beklemedigin anda kırmızı bir ışık yanıyorDemek istediğim soğuyunca araya şeytan giriyor işte gelecek kupon gelmiyor arkada sevinmeyi bekleyenler kalınca
Kırmızı ışık trafikteki mi forumdaki mi 😀Dostum herkesin bir tarzı var işte bazen beklentiler karsilanmiyor bazen beklemedigin anda kırmızı bir ışık yanıyor
Senden de bekledik kırmızı ışık olmadı 😂😂 bu akşam kırmızı ışık son adımda bozuldu yoksa yakacaktim 😂Kırmızı ışık trafikte mi forumdaki mi 😀
O sonlar bendede olmadı işte o zaman olmayunca olmuyor herşeyden öncesi sağlık boşverSenden de bekledik kırmızı ışık olmadı 😂😂 bu akşam kırmızı ışık son adımda bozuldu yoksa yakacaktim 😂
Aynen öyle bana kalsa 1500 yeterdi ama bize yetmezdi kankaO sonlar bendede olmadı işte o zaman olmayunca olmuyor herşeyden öncesi sağlık boşver
Dost. O konular yasak. Şimdi bırak biraz keyfini çıkartalım. Yarına kendimize gelip, Sadece özelden birkaç arkadaşı görücem dedim. Sabahta iki kişiye içimden geldi. Benim ailem var. Yeni doğan Cocuğum var. Burda herkes takip edebilir. Sevinç ve heyecan olsun diye paylaşiyoruz. Beklentiye girerek takip etmeyelim. Huzuru kaçırmayalım. Ben hep burdayım, mesaj atmasam bile foruma göz atarım. Kendimce adil biriyimdir. O konuda rahat olabilirsin. Sevincimi yaşadım, her kazandığımda görüyorum zaten bir kaç arkadaşı. Herkese heyecan için teşekkür ettim. Bitti. Ben her gün 2-3kupon maç öncesi yaparım. Bonuslara dayalı, oran arttırımlı. Bundan sonra bu forumda paylaşacağım tercihlerimi. Benden ödül değil, mantıklı kuponlar ya da bonus tavsiyeleri beklemenizi isterdim. Valla neden fazla dağıtmak istemiyorum, çünkü geçmişte zararım var dedigimde kimse dm atmadı, atmayacak.Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama
Reis güzel fikir sabit bir konu açsak herkes günde bir iki güvendigi maç biraksa maç arayan arkadaslara da ref olurDost. O konular yasak. Şimdi bırak biraz keyfini çıkartalım. Yarına kendimize gelip, Sadece özelden birkaç arkadaşı görücem dedim. Sabahta iki kişiye içimden geldi. Benim ailem var. Yeni doğan Cocuğum var. Burda herkes takip edebilir. Sevinç ve heyecan olsun diye paylaşiyoruz. Beklentiye girerek takip etmeyelim. Huzuru kaçırmayalım. Ben hep burdayım, mesaj atmasam bile foruma göz atarım. Kendimce adil biriyimdir. O konuda rahat olabilirsin. Sevincimi yaşadım, her kazandığımda görüyorum zaten bir kaç arkadaşı. Herkese heyecan için teşekkür ettim. Bitti. Ben her gün 2-3kupon maç öncesi yaparım. Bonuslara dayalı, oran arttırımlı. Bundan sonra bu forumda paylaşacağım tercihlerimi. Benden ödül değil, mantıklı kuponlar ya da bonus tavsiyeleri beklemenizi isterdim. Valla neden fazla dağıtmak istemiyorum, çünkü geçmişte zararım var dedigimde kimse dm atmadı, atmayacak.