- 539
- 236
- 43
Arkadaslar dun akbank atm sinden kartıs iskemlerden baska hesaba para yatirirken para sıkısması oldu yani yuttu parayı bu parayı nası geri alabilirim ve ne kadar surede bana geri gelir bilgisi olan varmı
Atm numarasını bankaya ileticen kontrol edicekler 4-27 gün süresi var gidip bankadan alabilirsin sana mesaj geldiğinde yada hesabın varsa akbank da hesabına iade ederlerArkadaslar dun akbank atm sinden kartıs iskemlerden baska hesaba para yatirirken para sıkısması oldu yani yuttu parayı bu parayı nası geri alabilirim ve ne kadar surede bana geri gelir bilgisi olan varmı
Eyvah kardes.allah yardimcin olsun o parayi alirsin ama ne kdr surer kimbilir.burda benzer 2 4 konu vardi onlari bul okuArkadaslar dun akbank atm sinden kartıs iskemlerden baska hesaba para yatirirken para sıkısması oldu yani yuttu parayı bu parayı nası geri alabilirim ve ne kadar surede bana geri gelir bilgisi olan varmı
Adam sorulardan dolayi parayi sikistirdigina pisman oldu yahuŞöyle bir durum var , atm numarasını almaniz gereklidir , + olarak sizler parayı yatırırken kendi TC kimlik numaranızı mi girdiniz? Parayı yatırdıniz kisinin TC bilgilerini mi? Para hangi hesaba gidiyorsa onun arayıp kayıt oluşturması lazim. Bankamatik muhtelif bir bankamatik mıydı? Yoksan şube önünde bir bankamatik mi?
Fabrika icinde atm kendi tcmi girdimAdam sorulardan dolayi parayi sikistirdigina pisman oldu yahu
Bana deil soruyu sorana alintila kardesFabrika icinde atm kendi tcmi girdim