Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ATM' ye Sıkışan Para

Trabzonspor6167

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
236
43
Arkadaslar dun akbank atm sinden kartıs iskemlerden baska hesaba para yatirirken para sıkısması oldu yani yuttu parayı bu parayı nası geri alabilirim ve ne kadar surede bana geri gelir bilgisi olan varmı

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Arkadaslar dun akbank atm sinden kartıs iskemlerden baska hesaba para yatirirken para sıkısması oldu yani yuttu parayı bu parayı nası geri alabilirim ve ne kadar surede bana geri gelir bilgisi olan varmı
Atm numarasını bankaya ileticen kontrol edicekler 4-27 gün süresi var gidip bankadan alabilirsin sana mesaj geldiğinde yada hesabın varsa akbank da hesabına iade ederler

Hakan19019

Üye
Yeni Üye
34
2
8
Şöyle bir durum var , atm numarasını almaniz gereklidir , + olarak sizler parayı yatırırken kendi TC kimlik numaranızı mi girdiniz? Parayı yatırdıniz kisinin TC bilgilerini mi? Para hangi hesaba gidiyorsa onun arayıp kayıt oluşturması lazim. Bankamatik muhtelif bir bankamatik mıydı? Yoksan şube önünde bir bankamatik mi?

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,108
1,871
113
Ben Papara kart ile Akbank’ta yatırım yaptım sıkışma oldu 17 günde aldım

Levent0505

Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
849
546
93
Para sıkışmasında değişik hazneye düşer para banka yanı ise güvenlik bile alıp verir yok uzak ATM ise kontrol sonu hesabına geçer

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,712
77,988
113
sıkıntılı iş kartınla kendi hesabına olsa 2 3 gune yatar baska hesaba kartsız oldugu ıcın atm ne zaman sayılırsa o zaman yatar 2 gunde surebılır 15 20 gunde atm nın konumuna gore degısır eger banka onundeyse hızlı cozulur ıcerden forum dolduruyon ılgılı hesaba aktarıyolar 1 2 gune en gec

Tokatlı60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
118
43
Geçmiş olsun benimde akbank başıma geldi 20 gün diyor geri alma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,110
50,574
113
Eyvah kardes.allah yardimcin olsun o parayi alirsin ama ne kdr surer kimbilir.burda benzer 2 4 konu vardi onlari bul oku

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
7 gunden once bekleme dostum o oarayi cok nadir 5 gun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,110
50,574
113
Şöyle bir durum var , atm numarasını almaniz gereklidir , + olarak sizler parayı yatırırken kendi TC kimlik numaranızı mi girdiniz? Parayı yatırdıniz kisinin TC bilgilerini mi? Para hangi hesaba gidiyorsa onun arayıp kayıt oluşturması lazim. Bankamatik muhtelif bir bankamatik mıydı? Yoksan şube önünde bir bankamatik mi?
Adam sorulardan dolayi parayi sikistirdigina pisman oldu yahu

Sakirbasak25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
865
113
Benim de o gun atm parami yuttu musteri hizmetlerini aradim bazi sorular falan sordu sonra dedi tmm isleme soktum otomatik yatacak 2 3 gunde gelmisti hesabima

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,570
4,854
113
Ben de Akbank kartla başka bi ATM'den dün 4k çektim vermedi yuttu parayi da kartı da para da hesaptan düştü form doldurduk gonderdik kim bilir ne kadar sürer