- 545
- 569
- 93
inter gelir Lask sürpriz yapmazsa gelir diğer maça şans dönerse tamamdır dostKupon hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz
Hay senin canını yiyim ne güzel konustun be reisiminter gelir Lask sürpriz yapmazsa gelir diğer maça şans dönerse tamamdır dost
Skora yatarsa problem umarım devamını getiricekInter belli olmaz skora yatabilir
Ben mantıklı buldum ama oranlar neden bukadar yüksek anlamadım interin bir gol daha atarı bence 1.40 filan olmalıydıKupon hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz
İnter 3 tane atar bence yatmaz skoraSkora yatarsa problem umarım devamını getiricek
İnşallah kardeşim gelir adına sevinirimSkora yatarsa problem umarım devamını getiricek
SSağol Hüseyincim geçen gün bana yazmadın bedelini ödedin mi biz yaz diyorsak yazİnşallah kardeşim gelir adına sevinirim
Sağolasin kral inşallah herkes yesillenecek bir gunİnşallah kardeşim gelir adına sevinirim
Bende ona şaşırdım ve kaçırmak istemedimBen mantıklı buldum ama oranlar neden bukadar yüksek anlamadım interin bir gol daha atarı bence 1.40 filan olmalıydı
Gözünü sevdiğim yazamiyorum kiSSağol Hüseyincim geçen gün bana yazmadın bedelini ödedin mi biz yaz diyorsak yaz
Tamam 2 gözümün çiçeği takıldıklarına dikkat et yeterGözünü sevdiğim yazamiyorum ki
Ben lasktan gol bekliyordum ama yenileceğini kimse tahmin edemez döner heraldeLask gol attı