- 19,107
- 5,834
- 113
Konu silindiği zaman mesaj sayisidami siliniyor 🤣Haha her zaman lazim olur etkinliklere katilabilmen icin ama bu konu silinebilir haberin olsun avax dolandirici cunku
Konu silindiği zaman mesaj sayisidami siliniyor 🤣Haha her zaman lazim olur etkinliklere katilabilmen icin ama bu konu silinebilir haberin olsun avax dolandirici cunku
Evet komple kalkiyor konuKonu silindiği zaman mesaj sayisidami siliniyor 🤣
Mesaj sayısı çok olana para ödülü mu veriyolardi. Sen hiç aldın mı. Ayın en iyi üyesi oldun yaHaha her zaman lazim olur etkinliklere katilabilmen icin ama bu konu silinebilir haberin olsun avax dolandirici cunku
Sen hiç forum____nesine üye oldun mu murat. Murat198989 kullanıcı adın değil miydi orda 🤔Evet komple kalkiyor konu
Sen İzmirlisin değil miSilmis numarayi bende istedimde
Yok kankaSen İzmirlisin değil mi
Yok kanka oraya uye oldum mu hatirlamiyorum olduysamda cekimpaylas icin olmusumdurSen hiç forum____nesine üye oldun mu murat. Murat198989 kullanıcı adın değil miydi orda 🤔
Daha olmadim ay sonunda belli olacak oMesaj sayısı çok olana para ödülü mu veriyolardi. Sen hiç aldın mı. Ayın en iyi üyesi oldun ya
Seni ona benzettim. Delikanlı biriydi. Murat ya. Özledim onu. Kaç yıldır görmedim inuDaha olmadim ay sonunda belli olacak o
Sen bunu neden sordun baktimda oyle bi forum yok .baska bi benzer bi forum varSen hiç forum____nesine üye oldun mu murat. Murat198989 kullanıcı adın değil miydi orda 🤔
Kanka benim takma adim murat zaten😂Seni ona benzettim. Delikanlı biriydi. Murat ya. Özledim onu. Kaç yıldır görmedim inu
MemleketKanka benim takma adim murat zaten😂
AntalyaMemleket
Kullansan ne olacak ki. Kullanan varSeni hayal kirikligina ugrattim belki ama burda kimse gercek ismini kullanmaz
Neresinden antalyadan ustad kepez ben aslen aksekiliyimAntalya
Merkez muratpasa kankaNeresinden antalyadan ustad kepez ben aslen aksekiliyim
Yas kaç kankaaaMerkez muratpasa kanka
Antalya da Lara diye bı yer varmış. Nasıl bı yer. Elit insanların yerimi başkanMerkez muratpasa kanka
Kardes betcio ya uye deyilsen yaz 5363671492Antalya da Lara diye bı yer varmış. Nasıl bı yer. Elit insanların yerimi başkan