- 993
- 260
- 63
Yapamazsın kral çok zorSen yarın kasa yap tamam mı 500 TL Kendi hesabına at hesabını bana ver Bak onu 10.000 yapacağım ama 3.500 alırım
Yapamazsın kral çok zorSen yarın kasa yap tamam mı 500 TL Kendi hesabına at hesabını bana ver Bak onu 10.000 yapacağım ama 3.500 alırım
Geçen 10-15 gün önce Belki inanmayacaksın saat gece 5.30 gibi böyle sabaha doğru bir arkadaş 300 TL attı telegram'da da sesteyiz sesli konuşma oluyor ekran açabiliyorsun oradan Ekranı aç dedim ben patlat deyince patlat patlat diyene kadar patlatma bak Belki inanmayacaksın arkadaşın Sana telegramını da veririm 17 bin lira para çektik orada çocuğa yemin ediyorum sana beni dinleseydi kafası güzeldi lan patlat diyorum patlatmıyor illa yukarı çıkaracak en az 40 50 çekmişti o akşamKüçük rakam ile büyük oran denk getiririm belki umudu var işte...ama bence sistemde kimsenin kuponu yok ise uçup gidiyor...yoksa birinin kuponu var iken imkansız..tuzak yani bu
Ya Büyük konuşmamak lazım ama kendime güveniyorum 2 ile başlarsam onu rahat yaparım 500'e 1500 veriyormuş zaten 2 ile başlıyorsunYapamazsın kral çok zor
Bende de aynısı oluyor ya sistemdeki son paramda uçuyor yada hiç param kalmayincaKüçük rakam ile büyük oran denk getiririm belki umudu var işte...ama bence sistemde kimsenin kuponu yok ise uçup gidiyor...yoksa birinin kuponu var iken imkansız..tuzak yani bu
Sen yarın kasa yap tamam mı 500 TL Kendi hesabına at hesabını bana ver Bak onu 10.000 yapacağım ama 3.500 alırım
Güzel fikir
Oho Kenan bu kadar para çekiyorsun Biz de diyoruz bizim paramızı niye ödemiyor bu site Demek ki sen soyunmuşsun bu siteyi
Muro kardeş bu oyunu 4 yıldır oynuyorum sabah genelde saat 04.40 ile 06.10 arası güzel veriyor çünkü o saatlerde sistemde çok oyuncu yok oyun enerjisini o saatlerde boşaltıyor bende genelde o saatlerde kazanıyorum .ama sabah saat 08.00 de iş de olmalıyım her zaman insan bekleyemiyorYa Büyük konuşmamak lazım ama kendime güveniyorum 2 ile başlarsam onu rahat yaparım 500'e 1500 veriyormuş zaten 2 ile başlıyorsun
Ben de onu diyorum işte sabah o saatlerde veriyor beş beş buçuk altı civarıMuro kardeş bu oyunu 4 yıldır oynuyorum sabah genelde saat 04.40 ile 06.10 arası güzel veriyor çünkü o saatlerde sistemde çok oyuncu yok oyun enerjisini o saatlerde boşaltıyor bende genelde o saatlerde kazanıyorum .ama sabah saat 08.00 de iş de olmalıyım her zaman insan bekleyemiyor
Pardon ya ℅150 500 1250 tl yapar kafam 1 k gittiBir 500 lira gelsin bak onu yapacağım sana da ekran atacağım 500'e 1500 diyorsun Ben her türlü çıkarım onu ona
1000 liraya iki buçuk veriyor doğru muPardon ya ℅150 500 1250 tl yapar kafam 1 k gitti
1 k 2500k ile başliyoruz1000 liraya iki buçuk veriyor doğru mu
Ben bunu kesin alman lazım ya Şunun linkini bir daha atsana bana ya geçen atmıştım öyle kaldı da para Bulamadım diye telegramını takibe alayım şunun1 k 2500k ile başliyoruz
Ben bunu kesin alman lazım ya Şunun linkini bir daha atsana bana ya geçen atmıştım öyle kaldı da para Bulamadım diye telegramını takibe alayım şunun
Yarın alırsan bana yaz bana bırak Bir kere şans ver bana
Arada%333 7 kat çevrimli canlı casıno ve slot bonus promosyon açıyor oda güzelBen bunu kesin alman lazım ya Şunun linkini bir daha atsana bana ya geçen atmıştım öyle kaldı da para Bulamadım diye telegramını takibe alayım şunun
Duruma göre bakarızYarın alırsan bana yaz bana bırak Bir kere şans ver bana
Reis iyi kazanırsan deneyelim bi araYarın alırsan bana yaz bana bırak Bir kere şans ver bana
Şimdi açılmış bir tane bildirimArada%333 7 kat çevrimli canlı casıno ve slot bonus promosyon açıyor oda güzel