Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aviator Kazancı Sizce Bu Doğru Mu ?

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,853
14,194
113
Küçük rakam ile büyük oran denk getiririm belki umudu var işte...ama bence sistemde kimsenin kuponu yok ise uçup gidiyor...yoksa birinin kuponu var iken imkansız..tuzak yani bu
Geçen 10-15 gün önce Belki inanmayacaksın saat gece 5.30 gibi böyle sabaha doğru bir arkadaş 300 TL attı telegram'da da sesteyiz sesli konuşma oluyor ekran açabiliyorsun oradan Ekranı aç dedim ben patlat deyince patlat patlat diyene kadar patlatma bak Belki inanmayacaksın arkadaşın Sana telegramını da veririm 17 bin lira para çektik orada çocuğa yemin ediyorum sana beni dinleseydi kafası güzeldi lan patlat diyorum patlatmıyor illa yukarı çıkaracak en az 40 50 çekmişti o akşam

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
993
260
63
Küçük rakam ile büyük oran denk getiririm belki umudu var işte...ama bence sistemde kimsenin kuponu yok ise uçup gidiyor...yoksa birinin kuponu var iken imkansız..tuzak yani bu
Bende de aynısı oluyor ya sistemdeki son paramda uçuyor yada hiç param kalmayinca

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
1,036
113
Unutmuştur kesin mkdumun aveli

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
993
260
63
Ya Büyük konuşmamak lazım ama kendime güveniyorum 2 ile başlarsam onu rahat yaparım 500'e 1500 veriyormuş zaten 2 ile başlıyorsun
Muro kardeş bu oyunu 4 yıldır oynuyorum sabah genelde saat 04.40 ile 06.10 arası güzel veriyor çünkü o saatlerde sistemde çok oyuncu yok oyun enerjisini o saatlerde boşaltıyor bende genelde o saatlerde kazanıyorum .ama sabah saat 08.00 de iş de olmalıyım her zaman insan bekleyemiyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,853
14,194
113
Muro kardeş bu oyunu 4 yıldır oynuyorum sabah genelde saat 04.40 ile 06.10 arası güzel veriyor çünkü o saatlerde sistemde çok oyuncu yok oyun enerjisini o saatlerde boşaltıyor bende genelde o saatlerde kazanıyorum .ama sabah saat 08.00 de iş de olmalıyım her zaman insan bekleyemiyor
Ben de onu diyorum işte sabah o saatlerde veriyor beş beş buçuk altı civarı

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,463
2,971
113
Ben bunu kesin alman lazım ya Şunun linkini bir daha atsana bana ya geçen atmıştım öyle kaldı da para Bulamadım diye telegramını takibe alayım şunun
Arada%333 7 kat çevrimli canlı casıno ve slot bonus promosyon açıyor oda güzel