- 4,284
- 2,622
- 113
Peki cezalarıma e devletten nasıl bakacağım bakayım varmı yok mu bilen varmı
Knk olursa polis arar seni merka etmePeki cezalarıma e devletten nasıl bakacağım bakayım varmı yok mu bilen varmı
Eminiz demi hâla bi korku var içimde yawsaklar kötü trolledi beniKnk olursa polis arar seni merka etme
😃😃😃 La knk takilsana sen ya tribe sokma kendini bosaEminiz demi hâla bi korku var içimde yawsaklar kötü trolledi beni
Yollarına bakamıyorlar, dolandırılanlar suç duyurusu yapıyor savcılık takip ediyor sonunda yakalanıyorlarillaki günde 3 5 kişi düşürüp yollarına bakıyorlardır bunlar bu taktikle he
Tüh bana denk gelseydin sana 7 sulaleni de soylerdim 🤣🤣🤣 tam keklikmissin tc soylese verecektin yani???02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Bende aradım bana 58 bin tl ceza olduğunu soledi uzlaşma yaparsak 19450ye düşeceğini soyledi uzlaşma yapalım dedim ödemeyi aniden yapın dediler tcmi soleyin dedim yüzüme kapattılar bu bir dolandırıcılık mıdır acaba e devletimde de herhangi bir borç bulunmuyor bilen biri aydınlatabilir mi.
Kimsenin yakalandığı falan yok emin olYollarına bakamıyorlar, dolandırılanlar suç duyurusu yapıyor savcılık takip ediyor sonunda yakalanıyorlar
E devlette ne yazsam çıkar bakmak istiyorumTüh bana denk gelseydin sana 7 sulaleni de soylerdim 🤣🤣🤣 tam keklikmissin tc soylese verecektin yani???
Kardeşim inanmayin böyle şeylere 0850 bile alıyorlar artık...
Ne derse desin e devlette gormedigin sürece inanma
Dolandırıcı net . Aynısı geçen sene başıma geldi telefonda konuştuk, tebligatın var merkez postaneye gelmiş sana ulaşmamış 20 k ceza yedin dedi akşama kadar 6 k ödersen dosya kapanır vs. Allahtan param yoktu o zaman yoksa tufaya düşerdik. Ararlarsa açma bi dahaEminiz demi hâla bi korku var içimde yawsaklar kötü trolledi beni
Kimsenin yakalandığı falan yok emin ol
nerden biliyorsunKimsenin yakalandığı falan yok emin ol
E ortalikta cirit atiyorlar yakalansalar yapmazlar dostum.nerden biliyorsun
İyi de bunu yapan 2 3 kişi değil ki vardır böyle en az 100 200 kişi. Neyse boş verelim dolandirilan düşünsünE ortalikta cirit atiyorlar yakalansalar yapmazlar dostum.
200 kişiden 10 unu anca alırlar 😁İyi de bunu yapan 2 3 kişi değil ki vardır böyle en az 100 200 kişi. Neyse boş verelim dolandirilan düşünsün
Sen bari yapma be kardesim.bu islerin icindesin nasil boyle biseyden suphe dersin.bu konu en az 100 kez acildi.bana hergun geliyor bu msjlar02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Bende aradım bana 58 bin tl ceza olduğunu soledi uzlaşma yaparsak 19450ye düşeceğini soyledi uzlaşma yapalım dedim ödemeyi aniden yapın dediler tcmi soleyin dedim yüzüme kapattılar bu bir dolandırıcılık mıdır acaba e devletimde de herhangi bir borç bulunmuyor bilen biri aydınlatabilir mi.
tamam çok bilgili bir insansın anladım dost salsak mi konuyu200 kişiden 10 unu anca alırlar 😁
Oh be rahatladım vallaSen bari yapma be kardesim.bu islerin icindesin nasil boyle biseyden suphe dersin.bu konu en az 100 kez acildi.bana hergun geliyor bu msjlar
EvetAynı numara mı?
Ss atsana kanka hâla içimde kötü bi his var
kanka ana avrat söv kapat xD02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.
Olum kaç yıldır oynuyorsunuz hala bu numaralara düşecek misiniz Yapmayın Allah aşkına xD Adamlar tc söylese atacak mıydın parayı merak ettim öyleyse tc'ni ben bile söylerim bi 2bin at02168220159 ARKADAŞLAR BU İSTANBUL (Anatolia) Numarası ülkü avukat numarası olarak mesaj atmış adınıza gelen tebligat cevaplanmamıştır diye geri dönüş yapınız.