Daha değil knkKupon gelırse dedın kupon geldı 10 kısı sectın mı
Daha değil knkKupon gelırse dedın kupon geldı 10 kısı sectın mı
Yaptığın çok sacma bugun konu açıyorsun glirse 10kisiye dm diye kupon geliyor çevrimi var diyorsun bugun devam etmicem diyorsunHocam bugün şansımı zorlamicam yarın kupon yapar atarım gündüzleri Çin ligi basket çok kazandırıyor
İçtikleri süte kadar biliyorumÇin ligi basketbol oynayan var mı
Bende onu dıyorum reıs maç gelırse yazmışYaptığın çok sacma bugun konu açıyorsun glirse 10kisiye dm diye kupon geliyor çevrimi var diyorsun bugun devam etmicem diyorsun
Kazanırsan eğer tebrikler ama konu açarken daha dikkatli ac
Daha dikkat ederim ilk defa kupon paylaşıyorum kusura bakmayınYaptığın çok sacma bugun konu açıyorsun glirse 10kisiye dm diye kupon geliyor çevrimi var diyorsun bugun devam etmicem diyorsun
Kazanırsan eğer tebrikler ama konu açarken daha dikkatli ac
Biseyler denemis işteBende onu dıyorum reıs maç gelırse yazmış
Dost o zaman 10 kişiye dm diye niye konu açtın kupon gelirse dedin geldi çevrim dedin ona da eyvallah şimdi de yarın öğlen Çin basket diyosun resmen dalga geciyosunHocam bugün şansımı zorlamicam yarın kupon yapar atarım gündüzleri Çin ligi basket çok kazandırıyor
u21 efsane sayı çıkıyorÇin ligi basketbol oynayan var mı
Süresiz ban atarlar asılsız etkinlik nedeniyle haberin olsun hanfendiHocam bugün şansımı zorlamicam yarın kupon yapar atarım gündüzleri Çin ligi basket çok kazandırıyor
Banlancak mıSüresiz ban atarlar asılsız etkinlik nedeniyle haberin olsun hanfendi
Asılsız değil hocam atmayacak olsam neden konu açayım kiSüresiz ban atarlar asılsız etkinlik nedeniyle haberin olsun hanfendi
Hanfendi oyna Liverpool’a korkmaAsılsız değil hocam atmayacak olsam neden konu açayım ki
Kupon gelirse diyerek konu açtın yoksa da kasan özür dileyerek bir iki kişiye özelden verip konuyu kapattirirsin rolling açsan beklenirdi bitmesi ama gelirse diyip sonradan çevrim var yarinakaldi vs aldatmaya girerAsılsız değil hocam atmayacak olsam neden konu açayım ki
Sorun değil ya ilk defa konu açmışın çevrim var diye belirt admine sorun olmaz gelirse çekiliş konusu değil sonuçta bolsans dostAsılsız değil hocam atmayacak olsam neden konu açayım ki
AttıKazanıcaz az daha zorla