TmDediğim gibi öğleden sonra sıkıntı olmaya başladı 1 kişi ödeme aldı sadece herkes çekim bekliyorum yazmis
TmDediğim gibi öğleden sonra sıkıntı olmaya başladı 1 kişi ödeme aldı sadece herkes çekim bekliyorum yazmis
Son parayı yatiridk 150 300 çektim para gelemse sıkıntı1 saat 15 dk oldu ödeme yok
Sitemin kralını ettim oscarlık bir sitem ama nafile ödemiyorlar.
İrem16:56
Efendim yetkili birimimize durumunuzdan bahsettim fakat maalesef yoğunluktan dolayı tüm üyelerimiz beklemektedirler.
İrem17:03
Efendim sizden haber bekleyen üyelerimiz için de aynı durum söz konusu olacaktır maalesef şu anda değişen deneme bonusumuz sebebiyle yoğunluk söz konusudur.
Herşey dedim canlıya yok hep aynı işlem yoğunluk diyo kaşarCanlı desteğe sitem et ilgilenirler
Dümene geldik bunlara para ödemez bnde giden 150 giti neyse glrse glr artık bı saat oldu yok para canlı yoğunluk vr diyo amına koydum kızıCanlı desteğe sitem et ilgilenirler
Çeken vardı zaten ama öğlene kadardı o iş öğlenden beri ödeme alan sadece 1 kişi var herkes bekliyorSitenin adamı falan değilim bende bonus aldım 594 TL kazandım ana param olmadığı için yatırım yapıp cekim veremedim daha ama ceken Arkadaslar var
200 fs 150mi ödedi be kardesimDümene geldik bunlara para ödemez bnde giden 150 giti neyse glrse glr artık bı saat oldu yok para canlı yoğunluk vr diyo amına koydum kızı
Niye yatirdinki ödemeyi kesti adamlar.benimde 700 bakiye var hem param yok hem şu durumda olsada yaptırmam zaten ödeme yapmiyorlar499 çıktı 499 yatırdım 3 tl dwn çwvirdim ana para 30 TL ye düştü bomboş slotlar 502 çekim verdim yatırdığım gelse bari
Ben de arkadaştan çekim için 500 borç aldım ödeyecekleri de 850 lira 2 saate dayandı ödeme yok.Son parayı yatiridk 150 300 çektim para gelemse sıkıntı
Bu ne ya sana hemen odemisler millet bekliyor kaç saattir499 çıktı 499 yatırdım 3 tl dwn çwvirdim ana para 30 TL ye düştü bomboş slotlar 502 çekim verdim yatırdığım gelse bari
Ayn200 fs 150mi ödedi be kardesim
Yaptık bi aptallıkNiye yatirdinki ödemeyi kesti adamlar.benimde 700 bakiye var hem param yok hem şu durumda olsada yaptırmam zaten ödeme yapmiyorlar
O yatırımıs ödeme deilmis 😁499 çıktı 499 yatırdım 3 tl dwn çwvirdim ana para 30 TL ye düştü bomboş slotlar 502 çekim verdim yatırdığım gelse bari
Millet msjlari gorsede yatirmasa şimdi herkes çekim için yatırım yapiyorYaptık bi aptallık
Ya knka iki fs 150tl ödedi 150. Vardı cepte son para yatırdık para gelmiyor canlı hep aynısını söylüyor para gelmez herkes tokata geldi siteyide kapatmasalar bari mk evden ekmek istediler alamadıkBen de arkadaştan çekim için 500 borç aldım ödeyecekleri de 850 lira 2 saate dayandı ödeme yok.
ödemezlerse arkadaşa mahcup olacağız.
Aynen ödenmediO yatırımıs ödeme deilmis 😁
Umarım ödenir 3 lira için 499dan olcaksin çok kotuAynen ödenmedi