Yaz kanka bana gülerek cevap yazıyorum şuan 😆😆konudan bağımsız sevgilimin doğum gününü unuttum dostlar panelci bi dost yardımcı olabilie mi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaz kanka bana gülerek cevap yazıyorum şuan 😆😆konudan bağımsız sevgilimin doğum gününü unuttum dostlar panelci bi dost yardımcı olabilie mi
Yorumun düzenlendiYaz kanka bana gülerek cevap yazıyorum şuan 😆😆
Geldimi cekimÇekim verildi
Yok gelmez kumardan geleni kumara attım gelirse ne alaGeldimi cekim
SMS onayı yaptinmi dost, ondan iptal verdi sana büyük ihtimallebana 2 kez red geldi gün içi sonra bir daha aynı yöntem ile çekim ver dediler verdim 2.30 saat oldu tık yok
Aynen bende 1500 yaptım ama yatırım yapamadım 24 saattim var bosa normelde denk gelmez 🙁Ah rüya hanim ah ah tam kervan burasi
Yaptım onaySMS onayı yaptinmi dost, ondan iptal verdi sana büyük ihtimalle
SMS onayı olmadan çekimi ödemiyor, SMS onayı yaptinmiOrası öyle de.
Şanssızlığıma kızıyorum.
Sağlam bir büroda Türkiye maçına 10k basıp aynı büroda 5k da slota verip kaybettikten sonra gel bu büroya 430 yatır 850 çekeme.
İşin üzücü kısmı kazanç garanti olduğu için reelden arkadaştan 500 aldım2-3 saate veririm dedim ödeme yok.
İptal sebebi bildirim olarak gelmiştir, canlı pek yardımcı olmuyor bu konuda, hangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim ver bide yatirdigin tutarı kuruşu kuruşuna cevirdiginden emin ol, yatırımda aynı şekilde. örneğin, spin kazancın 250 TL 50 kuruş ise yatırımında minimum 250 TL 50 kuruş olmalı ve yatirdigin tutarı tam 1kat cevirmelisin, bunları yaptıysan ödenen gelir, bana ödeme 30dk da geldiYaptım onay
516 TL geldi oyundan 520 TL yatırım yaptım düz çevrim yaptım tel onaylı 3 saat olacak sonuc yok kralİptal sebebi bildirim olarak gelmiştir, canlı pek yardımcı olmuyor bu konuda, hangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim ver bide yatirdigin tutarı kuruşu kuruşuna cevirdiginden emin ol, yatırımda aynı şekilde. örneğin, spin kazancın 250 TL 50 kuruş ise yatırımında minimum 250 TL 50 kuruş olmalı ve yatirdigin tutarı tam 1kat cevirmelisin, bunları yaptıysan ödenen gelir, bana ödeme 30dk da geldi