- 160
- 58
- 28
Reis cekimin odenirse haber edermisin sana zahmet600 yatırıp 750 çekim verdim sitenin slotları sahte zaten o yüzden maksimum kar bırakacağı 300-400 çok beklentiye girmeyin. (O da eğer ödeme alabilirseniz.)
Reis cekimin odenirse haber edermisin sana zahmet600 yatırıp 750 çekim verdim sitenin slotları sahte zaten o yüzden maksimum kar bırakacağı 300-400 çok beklentiye girmeyin. (O da eğer ödeme alabilirseniz.)
Tabi, bekliyorum onaylandı yapıldı ödenecek herhalde bekliyoruz.Reis cekimin odenirse haber edermisin sana zahmet
Odenirse yaz reisTabi, bekliyorum onaylandı yapıldı ödenecek herhalde bekliyoruz.
Eywallah reis600 yatırım yapılıp 750 olarak çekildi ve ödendi hızlı şekilde, desteğe yazın o hızlandırıyor sanırım.
Ana paranindami kazanç sınırı yok600 yatırım yapılıp 750 olarak çekildi ve ödendi hızlı şekilde, desteğe yazın o hızlandırıyor sanırım.
Öyle diyorlar ama çok zorlamadan çekmek lazım.Ana paranindami kazanç sınırı yok
Kac cektinValla ben 2500 e kadar çıktım site ödemez diye bile bile hibe ettim
Güncel giriş atarmisinizValla ben 2500 e kadar çıktım site ödemez diye bile bile hibe ettim
Arkadaslar bana fs den 932 tl cikmisti bende 950 yatirdim 1 ksti cevirip hemen cekim verdim 1 dakika dolmadan odendi
Site oduyor ama fazla yuklu girmeyin belli olmaz ama 1 2 bilemedin 3kyi oder gerisini bilmemValla ödedi site bende sasirdim